Assassin's Creed Filminin Ön Sipariş Paketleri Belli Oldu

Assassin's Creed Filminin Ön Sipariş Paketleri Belli Oldu

Oyuncuların ve özellikle Assassin's Creed serisini yakından takip eden ve oynayanların 4 gözle beklediği gün yaklaşmaya davam ediyor. Bildiğiniz gibi 23 Aralık'da Assassin's Creed'in filmi vizyona giriyor. Filminin yaklaştığı her gün ise yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Bir çoğumuz ise şu duruma yok artık diyecektir. Ancak klasik oyun firması kafası Ubisoft sayesinde sinema sektöründe taşınmış durumda.

An itibari ile Assassin's Creed filmi için ön siparişler duyuruldu. Bir çok paket halinde duyurulan ön siparişler 1.200$'a kadar yükseliyor. kernel.com üzerinden duyurulan ön sipariş paketlerinin en ekonomik olanı ise 15$'lık paket. Paket içeriklerinde ise tişört, hidden blade, saat, şapka, figür, kıyafet hatta crossbow bile bulunuyor. Aldığınız ön sipariş paketinin fiyatına göre de hediye değeri veya miktarı artıyor.

Oyunlardan alışık olduğumuz ön sipariş olayının filmlere sıçraması oldukça garip olmuş ancak ilerde diğer film firmaları da bu durumu ek gelir kaynağı haline getirecektir. Zira sinemada ön siparişin işe yaracağını düşünüyoruz. Umarız Ubisoft, Assassin's Creed filminin devamını DLC ile satmaz :D Ön sipariş paketleri ile ilgili görsellere aşağıdan ve diğer sayfalardan ulaşabilirsiniz.