Xbox Games Showcase Sadece Oyunları Gösterecek

Xbox Games Showcase Sadece Oyunları Gösterecek

23 Temmuz tarihinde yapılacağı bilinen Xbox Games Showcase’in sunum etkinliğinde bir saat sürecek şekilde izleyicilerin göreceği tek şeyin yeni oyunların olacağı ifade edildi. Daha önceki zamanlarda gerçekleştirilen sunumlardan farklı olarak konsol ile alakalı herhangi bir bilgi, teknik detaylar vesaire tanıtım araçlarının olmayacağı öğrenildi.

Xbox Games Showcase adlı sunum geçtiğimiz zamanlarda da gerçekleştirildi. Bu sunum sayesinde oyun konsoluyla alakalı teknik bilgiler, aksesuarlar gibi malzemelerin tanıtımı gerçekleştiriliyordu. Bu tanıtımlarla beraber oyun tutkunlarının makineleri hakkında yeni bilgiler edinmesi sağlanıyordu. Fakat 23 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan bu yeni sunum etkinliğinin bir farkının olacağını AaronGreenberg, yaptığı açıklamayla gösterdi. AaronGreenberg’in gerçekleştirdiği bu açıklamayı duyan oyun tutkunları büyük bir heyecan yaşadı.

GREENBERG’IN AÇIKLAMALARI HEYECAN YARATTI

AaronGreenberg tarafından gerçekleştirilen açıklamayla beraber 23 Temmuz tarihinde yapılacak etkinlik olan Xbox Games Showcase kapsamında ne denli bir planın olduğu öğrenilmiş oldu. AaronGreenberg yaptığı açıklamada Xbox Games Showcase sunumu için herkesin ne kadar heyecanlı olduğunu anladığını ifade ederek, bazı oyuncuların ne kadar çılgın beklentilerle bu sunumu beklediğini dile getirdi. AaronGreenberg, 23 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan bu sunumun tek bir odağının olacağını dile getirirken, 1 saat boyunca sürecek şovda herhangi bir teknik detayın veya aksesuar bilgilerinin olmayacağını vurguladı. Greenberg, bu 1 saatlik şovun sadece yeni oyunların gösterimiyle yapılacağını resmen oyun tutkunlarına duyurdu.

OYUNLAR TANITILACAK

Yapılacak olan etkinlik 23 Temmuz tarihinde yerel saatle 19.00’da resmen başlayacak. Halo Infiniteadlı oyunun oynanışını görme fırsatı bulacağımız etkinlikte Playground Games, Obsidian ve Ninja Theory gibi Xbox Game Studios’a bağlı stüdyolar da oyunlarını tanıtıp oyun tutkunlarının heyecanından yararlanacaklardır. Bu etkinlik çerçevesinde bazı sürprizlerin de gelmesi bekleniyor.

Herkes 23 Temmuz’daki etkinliğe hazır olsun.