Xbox Series S Fiyatları Nasıl?

Xbox Series S Fiyatları Nasıl?

Yeni nesil oyun konsollarının bir kanadı PlayStation oyun konsolları ise bir diğer kolu Xbox oyun konsolları. Her iki oyun konsoluna da eklenen yeni üyeler olacak ve artık yarış boyut atlıyor. Çok daha iddialı çok daha başarılı oyun konsolları açıklandı. Bunların başında yer alan Xbox Series S, gerek gücü gerekse de oyun desteğiyle öne çıkacak.

PS5 konsollardan fiyat ve detaylı tanıtım konusunda hala bir ses yok ama iddialı bir başka model olan Xbox Series S modeli için çok merak edilen iki bilgi açıklandı. Microsoft sürpriz yaptı ve kendine ait olan Twitter hesabı üzerinden çıkış tarihi ile konsolların fiyatlarını açıkladı.

İlginizi Çekebilir: Dirt 5 Oyunu Erteleme Aldı – Peki Neden?

Xbox Series S Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Benzer bir tasarımla geleceğini anladığımız ve üst kısmında geniş bir dairesel ızgaranın bulunduğu görülen konsolların, çıkış tarihi 10 Kasım 2020 olarak açıklandı. Aslında PS5 oyun konsollarının da yine Kasım ayında çıkması bekleniyordu.

Sadece Sony resmi açıklama yapmadı. Eğer böyle olacak olursa, iki oyun konsolu da aynı zamanda çıkış yapmış olacak ve yarış başlayacak. Xbox Series X ve S modellerini aynı anda sunacak olan Microsoft, fiyatları da açıkladı.

Xbox Series S

Çok beklenen Xbox Series S modelinden başlayalım. Bu modelin fiyatı 299 dolar olacak. Beklenen fiyattan daha uygun olduğu görülen S modelinin ülkemizde 2.250 TL ve üzerine bir de vergi fiyatları ile satıldığını göreceğiz.

İkinci kısımda biraz daha iddialı olan Xbox Series X konsolları olacak. Bu konsolların fiyatları ise beklendiği gibi 499 dolar olacak. Bu konsol modelinin satış fiyatı da 3750 TL ve üzerine vergi şeklinde olacak. 10 Kasım'da gelecek iki konsolun ne kadar satacağını bilemiyoruz ama Xbox Series S fiyat konusunda çok iyi bir aralıkta.