Forza Horizon 3 Sistem Gereksinimleri

Forza Horizon 3 Sistem Gereksinimleri

Forza Horizon 3 oyunu Playground Games tarafından geliştirilip Microsoft Studios tarafından yayımlanan; Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarının desteklendiği yarış video oyunları alanının öncülerinden Forza Horizon serisinin üçüncü oyunu olarak 27 Eylül 2016 yılında piyasaya sürüldü. Günümüzde Forza Horizon 3 oyunu halen büyük bir kitle tarafından beğeniyle oynanmaktadır.

forza horizon 3 sistem gereksinimi kaç RAM

Video yarış oyunlarından Forza Horizon 3 ile Avustralya'yı en uç noktalarına kadar keşfedecek ve oyun içindeki 350'den fazla arabanın sürüş keyfini sanki gerçekmiş gibi hissedeceksiniz. Oyun Avustralya'da geçiyor. Oyun içi müziklerle birlikte Horizon serisinin ilk üç oyununun en büyük dünyası ve en uzun yollarının yer aldığı Orta Avustralya'da sonsuz çöller, taşlı kanyonlarla beraber verimli olduğu kadar balta girmemiş yağmur ormanlarına kadar birçok bölgenin doğal güzelliklerini seyrederek inanılmaz bir yarış macerası yaşayacaksınız.

forza horizon 3 kaç araba var

Forza Horizon 3 oyununda kaç araba var? Oyunun içeriğinde 350 ve üzeri araba modeli bulunmaktadır. Burada bulunan tüm arabalar tam kokpit görünümleri, en iyi aydınlatma ve silecekleriyle tamamen yeniden dizayn edildi. Yeni araçlarla Forza Horizon serisinde daha önce görmediğiniz üst düzey sürüş deneyimleri karşımıza geliyor.

forza horizon 3

Forza Horizon 3 Sistem Gereksinimleri

Dünyanın en çok oynanan araba video yarışı oyunları arasında yer alan Forza Horizon 3, PC desteği ile bilgisayar üzerinde de oynanmaktadır. Oyun, heyecan verici driftler, konvoylarla birlikte gezinti, yarışlarla birlikte şampiyonalarda yarışabileceğiniz birçok etkinlik sunuyor. Kendinize özel plakalar ve arabanız için özel desenler oluşturabilir, yeni gövde bodykitleri ve hatta kornanıza kadar tüm her şeyi özelleştirebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza da meydan okuyabilir, çevrimiçi olarak 4 kişilik eşli oyun modu ile çekişmeli yarışlarda ödülü kazanan siz olun.

Forza Horizon 3 oyununu sorunsuz bir bilgisayar performansıyla donmadan oynayabilmek için PC için sistem gereksinimleri adı altında verdiğimiz bilgisayar donanımlarının tamamına sahip olmanız gerekmektedir. İşte Forza Horizon 3 için minimum ve tavsiye edilen PC sistem gereksinimi..

PC DONANIMMinimum Sistem Gereksinimleri Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
CPU İşlemcii3-4170 @ 3.7Ghz
İşletim SistemiWindows 10
Sistem RAMRAM 8 GB
Ekran Kartı2 GB
Direct XDirectX 12 API, Donanım Özellik Seviyesi 11
GrafiklerNVIDIA GT 740 | AMD R7 250x
Kaç GB Boş Alan55 GB

Forza Horizon 3 Kaç GB?

Forza Horizon 3 bilgisayarınızda 55 GB yer kaplamaktadır ve bunu karşılamak için en az bu seviyede boş depolama alanınız bulunmalıdır. Oyunu indirebilmek için 55 GB'lık kurulum dosyası indirmeniz gerekmektedir.

forza horizon 3 kaç gb

Forza Horizon 3 Kaç RAM istiyor sorusunun yanıtı ise minimum sistem gereksinimlerine göre 8 GB, tavsiye edilen ise 12 GB RAM'dir. Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri konumuzu inceleyerek Forza Horizon serisinin en güncel oyununu hangi bilgisayar sistemleriyle oynayabileceğiniz konusunda ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.