Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

Efsane Forza Horizon serisi önümüzdeki Kasım ayından itibaren dünyanın en iyi arabalarıyla güncelleniyor. Yüzlerce mükemmel arabayı test edebileceğiniz, eğlence dolu sürücülük ve aksiyon dolu hızıyla Meksika'nın capcanlı manzaralarında geçecek olan Forza Horizon 5 artık çok yakınımızda..

forza horizon 5 çıkış tarihi

Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen Forza Horizon 5 oyunu HDR10 ve 4K Ultra HD görüntü destekleriyle sizi konsolunuza sımsıkı bağlayacak görünüyor.

Geliştiriciliğini Playground Games'in yaptığı ve Xbox Game Studios tarafından yayımlanan Forza Horizon 5 serisi 3 yaşından büyük oyuncular için dağıtılmaya 9 Kasım 2021 itibariyle başlanacak. Uygulama içi satın almalar ücretsiz olan oyun ilk olarak İngilizce dil seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Peki bu oyun bilgisayarımızda ne kadar yer kaplayacak ve Forza Horizon 5 sürümlerinin fiyatı ile sistem gereksinimleri nasıl olacak? Bozuktus.com ekibi değerlendirdi ve sizlerin beğenisine sundu. Hep birlikte inceleyelim..

forza horizon 5 kaç gb

Forza Horizon 5 Kaç GB?

80 GB. Forza Horizon serisinin en yeni versiyonu yaklaşık 80 GB dosya boyutuna sahip olarak satışa çıkacak ve sabit diskinizde en az bu boyutta boş yer olması gerekmektedir. Forza Horizon 5 oyununu oynayabileceğiniz en düşük RAM miktarı ise 8 GB olarak belirlendi.

forza horizon 5 sistem gereksinimleri

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

Gelmiş geçmiş en iyi araba oyunlarından birisi olarak gösterilen Forza Horizon 5 ile Meksika'nın muhteşem doğasında ister ralli yarışları, isterseniz noktadan noktaya yapay zeka ürünü diğer arabalarla yarış veya dilerseniz drift yaparak ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Oyunun yeni serisi ile ilgili söylenecek çok fazla şey var olmasına rağmen özellikle 4K Ultra HD ve HDR10 desteği sayesinde saki gerçek bir yarışın içinde olduğunuzu iliklerinize kadar hissedeceğinizi belirtmeliyiz.

Forza Horizon 5 oyununu donmadan ve sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz için sistem gereksinimleri açıklandı. Yeni oyuncu bilgisayar sistemleri toplayacak olanlar ise Forza Horizon 5 sistem gereksinimlerine göre seçeneklerini yeniden gözden geçirsinler diyoruz.

Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

Bu oyunu bilgisayarınızda sorunsuzca açabilmeniz aşağıda belirtilen minimum sistem gereksinimi için belirlenen donanımların tamamının karşılanması ile sağlanabilir.

İşletim SistemiWindows 10 sürüm 18362.0 veya daha üstü
Mimarix64
Bellek - RAM8 GB
Video Belleği2 GB
Sistem İşlemcisii3-4170 @ 3.7Ghz OR i5-750 @ 2.67Ghz veya AMD FX-6300
GrafiklerNVidia GTX 760 veya AMD RX 460

forza horizon 5 deluxe premium

Forza Horizon 5 Fiyatı

Forza Horizon 5 oyunu Standart, Deluxe ve Premium olmak üzere üç farklı seviye ile satışa çıkacak. Oyun şu an için Microsoft Store üzerinden aşağıdaki fiyatlarla ön siparişe açıldı. Ön sipariş verenler Forza Horizon 5 oyununa 9 Kasım 2021 tarihinde kavuşacaklar. İşte fiyatlar..

  • Forza Horizon 5 Standard Edition Fiyatı: 469₺
  • Forza Horizon 5 Deluxe Edition Fiyatı: 535₺
  • Forza Horizon 5 Premium Edition Fiyatı: 669₺

Forza Horizon serisinin en yeni versiyonu çok yakında çıkıyor. Dünyanın en iyi otomobilleriyle sınırsız sürüş keyfini yaşayacağınız Forza Horizon 5 serisi Meksika'nın en güzel yerlerini gerçekmiş gibi gezmenizi sağlayacak. İşte Xbox platformunun Forza Horizon 5 tanıtım görüntüleri.. Daha çok oyunun sistem gereksinimleri için Bozuktus.com platformunu takip edin.