Agent 47, Japonya'ya Gidiyor!

Agent 47, Japonya'ya Gidiyor!

Yıllardır sevilerek oynanan, yeni oyunu merakla beklenilen hatta bir neslin barkod dövmesi yaptırmasına vesile olan muhteşem oyun Hitman’in bu sezonunun son bölümü Japonya’nın Hokkaido kentinde geçecek.

Square Enix ekibinin yaptığı açıklamaya göre, Hokkaido’da, oyunun merkezinde geçecek olan mekân GAMA ışınlarıyla korunan, içerisinde hastane ve tatil mekânları bulunduran geniş, çok kapsamlı bir tesis olma özelliği taşıyor. Bu tesis Japonya’nın güzelliğini ve teknoloji seviyesini oldukça yansıtacak. Ayrıca, Japonya’nın kültürel motifleri -Zen bahçeleri, organik suşi restoranı ve geleneksel Japon kaplıcası- ile renklendirilmiş bir ortam olacak.

Agent 47, heyecanı doruğa taşıyacak olan ilk sezon finalinde iki önemli hedefi belirleyip ortadan kaldırmak zorunda olacak.

Sezon finali tanıtımı mahiyetinde yayınlanan yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere Agent 47, tıbbi araştırma merkezine kızıl ameliyat maskesi ve her zamanki siyah takımını –ki bu göze çarpan bir detay olsa da- giyerek gidiyor.

Toplamda üç sezon olarak yayınlanacak Hitman’in Japonya’da geçecek olan ilk sezon finali 31 Ekim tarihinde yayınlanacak. İlk sezonun tamamı ise Ocak 2017’de yayınlanacak ve fiyatı 60 dolar olacak.

hitman-complete-season-1

Oyunun hikâye örgüsü hakkında daha fazla detay edinmek istiyorsanız tıklayın.