Hitman'in Hikayesi Yeni Başlıyor!

Hitman'in Hikayesi Yeni Başlıyor!

Hitman serisinin geliştirici firması olan IO Interactive geride bıraktığımız zaman içinde Hitman’in Playstation 4, PC ve Xbox One platformları için üç sezon şeklinde planlandığını açıklamıştı. Şimdi de oyunun başyazarlarından Michael Vogt, GameSpot’a “Daha yeni başlıyoruz” minvalinde bir açıklamada bulundu.

Vogt’un açıklamalarından satırbaşları:

  1. “Ciddi anlamda tutkulu, birbiriyle uyumlu hikâye örgüsüne sahip şekilde birden fazla sezon yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz oyunlarda hedefimiz oldukça ilginç bir karakter oluyordu, ancak gidip onu öldürüyorduk ve yolumuza devam ediyorduk. Bu hep böyle devam ediyordu. Artık daha geniş, ayrıntılı ve daha uzun soluklu bir hikâye yaratmak istiyoruz.”
  2. “Hikâye gerçekten yeni başladı. Birinci sezon; bir film serisinin ilki niteliğinde, karakterleri, mekânları ve mekaniği tanıdığınız başlangıçtı.”
  3. “Agent 47’nin nasıl biri olduğunu hissetmeniz gerekiyor. Dünyadaki en iyi suikastçısınız. Dünyayı dolaşıp bazı elit insanlara suikast düzenleyip öldürüyorsunuz ve Agent 47 olmanın verdiği hazzı yaşıyorsunuz.”

[gallery link="file" ids="15746,15747,15750"]

Hitman’in yayınlanan son bölümü geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde yayınlanmıştı. Freedom Fighters olarak isimlendirilen bölüm Colorado’da geçiyor. Bir sonraki bölüm ise Japonya’da geçecek.

Hitman oyununun ilk sezonunun tamamı Ocak 2017’de yayınlanacak ve fiyatı 60 dolar olacak. Paketin içinde tüm bölümlere ek olarak bütün güncellemeler, ek paketler ve bazı hediyeler yer alacak.