Xbox Series X ve Xbox Series S için Renkli Oyun Kumandaları

Xbox Series X ve Xbox Series S için Renkli Oyun Kumandaları

Microsoft yeni nesil oyun konsollarında bazı şeylerin değişmesini istiyor. Xbox Series X ve Xbox Series S ile bu değişikliğe adım atacak olan marka, konsollarda yaptığı değişiklikleri kontrol cihazlarında da yapacak.

Her sene belli bir renk kombinasyonu ve tasarımda çıkış yapan kontrol cihazları için bu sene değişiklikler olacak. Artık sadece tek renk kontrol cihazı kullanılmayacak. Kullanıcılar birkaç farklı renk arasında seçim yapabilecek.

Xbox Series X ve Xbox Series S Kontrol Cihazları için Yeni Renkler

Microsoft tarafından yapılan duyuruya göre yeni nesil oyun kumandalarında 3 farklı renk olacak. Birinci renk seçeneğinde robot beyazı adı verilen bir renk kullanılacak. Bu renk seçeneği Series S modelinde geçerli olacak.

Series X modeline özel olan kontrol cihazında ise karbon siyahı adı verilen bir renk kullanılacak. Karbon siyahı renkli kontrol cihazı, şimdiden kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Bu renk seçeneklerine ek olarak bir de şok mavisi adı verilen bir renk seçeneği sunulmuş durumda.

Xbox Series X ve Xbox Series S

Şok mavisi diğer modellerden biraz daha farklı olacak. Ön kısımda sadece mavi tonlarının bulunduğu renk seçeneğinde D-pad kontrol bölümünde siyah ve butonlarda da siyah renk tercihi yapılmış. Aynı şekilde tetik tuşlarında da siyah renk kullanılmış durumda.

Bu özel renk seçeneğinde arka kısımda ise tamamen beyaz kasa kullanıldığı görülmekte. Bir hayli şık gözüken Xbox Series X ve Xbox Series S kontrol cihazlarının fiyatları ise 60 dolar olacak. İstediğiniz rengi 60 dolar karşılığında alabileceksiniz.