Sony Her Oyuncu İçin Sadece Bir Tane PlayStation 5 Satacak!

Sony Her Oyuncu İçin Sadece Bir Tane PlayStation 5 Satacak!

PlayStation 5 konusunda çalışmalarına devam eden Sony için güncel bir çalışma ön plana çıkıyor ve sizinle ilgili bütün çözümler karşımızda yer alıyor. Aşama aşama büyüyen ve karşımızda yer alan bütün bu çözümler, fırsatlar ve ihtiyaçlar adına tek bir tıklama yeterli olacaktır. PS5 ile ilgili olarak ön plana çıkarılan, bu çalışmalar için oyunseverleri heyecanlandıran yeni bir haber geliyor. Aslında konsolla ilgili bir özellik değil. Çünkü Sony herkese sadece 1 tane konsol satacak!

Sony daha çok oyuncuya ulaşmak için böyle bir karar alıyor gibi görünüyor. Yaklaşmakta olan yeni oyun konsolu konusunda, her oyunsevere sadece 1 adet sipariş hakkı tanıyacak olan marka, her oyunsever için sadece 1 sürüme sahip olma durumu olacak. Sepete birden fazla PS5 eklemesi yapılamayacak. İnternete bu tarz bir uyarı koyan marka, daha çok oyuncuya ulaşmak istiyor gibi görünüyor. Bu duruma dair PlayStation 5 satın almak adına bir çalışma geliştiren şirket, bir adet PS5 satmak istiyor sadece. Bu sayede daha çok kişi daha fazla ürün alsın diye düşünüyor olabilir.

Stoklar dağıtılacak ve teker teker verilecek!

Stokları teker teker dağıtmak isteyen marka, daha çok oyuncuya ulaşabilme ihtiyacını ve gücünü kendi içinde bu şekilde yorumluyor. Çünkü sadece 1 tane PS5 satın alma durumu başta garip gibi gelse de mantıklı düşününce evet ya diyorsunuz.