PlayStation 5'in Fiyatı Biraz Daha Net İddia Var!

PlayStation 5'in Fiyatı Biraz Daha Net İddia Var!

Yeni nesil oyun konsolları son dönemlerde hepimizi etkiliyor. Bu yüzden güncel olarak Sony için bir sürü duyuru yapılıyor. Yeni nesil oyun konsolları ile ilgili PlayStation 5 çıkışına güncel bir yapıda ulaşabilirsiniz. Açıklanan bir fiyat durumu var ve net seçenekler de ön plana çıkarılmış şekilde.

Bazı fiyat seçenekleri net iddialar ile karşımıza çıktığı için insanların da beklentisine net bir çalışma yaratmış oluyor. Son günlerde 2020 yılının en çok beklenen PS5 cihazı için beklentiler artıyor. Bu yzüden ps5 deneyimlerine ulaşmak adına yapılacak olan her bir çalışmayı ve belkentiyi güncel olarak kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz.

Serrano tarafından yapılan açıklamaya göre 13 Kasım itibariyle satış yapılacak ve tarih olarak ve ürün fiyatı olarak da en ucuz versiyonun 2,950 TL + vergiler olacağını söyleyebiliriz. Ek olarak en pahalı versiyon ise 3,700 TL + vergiler olarak ön plana çıkıyor.

Bugüne dek farklı kaynaklar, Xbox Series X ve PlayStation 5'in fiyatıyla ilgili çeşitli iddialarda bulundular. Microsoft ya da Sony cephesindense bu konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Şimdi de bu konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeni nesil oyun konsollarıyla ilgili yaptığı sızıntılarla ün kazanmayı başaran Roberto Serrano, hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X için çıkış tarihi ve fiyat açıklaması yaptı.

Serrano'nun yaptığı açıklamalar, yeni oyun konsollarını yakından takip eden oyuncuları şaşırtacak türden değil. Çünkü bu fiyatlarla geçtiğimiz dönemlerde iddia edilen farklar genel olarak örtüşüyor. Peki bu oyun konsollarının fiyatı ne olacak? PlayStation 5 ve Xbox Series X, piyasaya ne zaman sürülecek?