PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

İnsanların büyük bir heyecanla beklediği sistemlerden PS5 için yeni fiyatlar yavaş yavaş sızdırılıyor. Bu fiyatlara göre pek çok kişinin tercihi bu fiyatlarla ilgili olabilir. En azından bu sızıntılar 5 için bir fiyat çıkarıyor ortaya. Oyunseverlerin beğenisine sunulacak olan PS5 için fiyat seçenekleri çok daha farklı bir yapıda ilerliyor.

Sony bugüne kadar bu alanda pek bir çalışma yapmamıştı. Teknik konuda eleştirmenler bazı fiyatlarla ilgili düşünceler yayınladılar ve muhtemelen de PlayStation için Türkiye fiyatı olacak seviyelerde. Bu durum da cihazın ülkemizde vergilerle birlikte kaça satılacağını gözler önüne serecek diyebiliriz.

PS fiyatıyla ilgili çok haber var. En son Posta gazatesinden yapılan haber gündem oldu. Onur Binay tarafından yapılan habere göre PS5 fiyatı sızdırılmış ve bu fiyat da oldukça teknolojik gelecek. Çünkü bir teknoloji mağazasından sızdırılan fiyata göre fiyat etiketleri 7.999 TL değerinde olacak.

Sızdırılan fiyata göre çok net sonuçlar var!

Posta gazetesi ile ilgili olarak sızdırılan fiyatlar oldukça net. Yapılacak bu çalışmalar ne kadar gerçeği yansıtacak tam bilmiyoruz. Türkiye üzerinde satışa çıkacak olan bu ürünün fiyatı 7.999 TL bandında oluyor ve ön plana çıkarılmaya devam ediyor. Bu konuya dair yapılacak bütün seçenekler için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Fiyat hesaplaması için bakalım daha nasıl bir güncelleme ile karşılaşacağız?