PlayStation 5 İle İlgili Beyaz Renkli Plakalar Açığa Çıktı!

PlayStation 5 İle İlgili Beyaz Renkli Plakalar Açığa Çıktı!

PlayStation 5 konusu ile ilgili olarak pek çok görsel karşımıza çıkıyor. İnsanların isteklerini ve beklentilerini ön plana çıkaran bazı görseller yine kişisel olarak bir beklenti ve durum yaratıyor. Hayata dair hepimiz mutlu ve huzurlu iken bir anda karşımıza çıkan bu oyun furyası, emin olun çok daha heyecan yaratıyor. Peki ama PS5 ile ilgili olarak beyaz renkli plakaların baskı aşaması neden paylaşıldı ve haber oldu? Gelin bir de buna bakalım.

Sony, PlayStation 5 tasarımında yüksek bir yapı tercih etti. Hatta bazı mizahşör oyunseverler, bu oyun konsolunun uzaktan bir gökdelene benzediğini ifade edip, buna uygun PhotoShop çalışmaları yaptılar. Şimdi sızdırılan bazı görsellerse PlayStation 5'in bu çok tartışılan dış kasasının monte edilmeden önceki halini gösteriyor.

Sony tasarımlarında özellikle perçin yapısı kullanılmış ve farklı renklerde de ön plana çıkacak gibi görünüyor. Donanımlar ile ilgili perçinleme yapan marka, sağlamlık konusunda da iddialı olacak gibi görünüyor. Yani bu sayede PS5 açılma konusunda zorluk yaşayacak bir durum oluşturuyor.