Lego, Yeni Nes Setini Açıkladı

Lego, Yeni Nes Setini Açıkladı

Nintendo Entertainment System LEGO seti, Çin kaynaklı bir şekilde erkenden sızdırılarak herkesi şok etti.

LEGO tarafından yakın bir tarihte resmi olarak duyurulması beklenen Nintendo Entertainment System LEGO seti, Çin kaynaklı bir şekilde erkenden sızdırılarak herkesi şok etti. Çin kökenli bir web sayfası olan VjGamer’ın yayınlamış olduğu fotoğraflarda yeni çıkacağı ifade edilen LEGO setinde NES konsolu, büyük bir boyuta sahip olmayan televizyon, kontrolcü ve Super Mario Bros kartuşu yer aldığı görülmekte. Üstelik, mekanik aksamlı bu LEGO setinde, televizyon ekranında yer alan Mario’yu hoplatıp zıplatmak mümkün.

Bu sızıntıların meydana gelmesiyle beraber LEGO’da daha fazla beklemedi ve resmi açıklamayı gerçekleştirdi. Oyunseverler setle tanıştı ve heyecanlarını yorumlarda belirtti.

TUTKUNLAR, HEYECANLA BEKLİYOR

LEGO tarafından üretilen bu yeni set, LEGO tutkunlarını bir hayli sevindirdi. Bilindiği üzere eski zamanlarda üretilen konsol oyunlarını oynayan yaşı kaç olursa olsun herkes büyük bir tutkuyla bağlanmış durumda oluyorlar. Bu ayrıntılardan dolayı LEGO tarafından açıklanan bu yeni set onlar için büyük bir nimet oluyor.

2646 PARÇADAN OLUŞAN BİR SET!

Toplam olarak 2646 parçadan oluşacağı ifade edilen bu sette televizyon ekranında bulunan arka plan da hareket etme özelliğine sahipmiş ve Adventures with Mario Starter Course setinde oluşturulan Mario figürü kullanıldığı zaman ek özellikler kendisini gösteriyormuş yani açılıyormuş. Bu özelliklere müziklerin de dahil olduğu öğrenildi.

229 DOLAR OLARAK PİYASADA OLACAK

2646 parçadan oluşan bu setin fiyatı beklenilenden de yüksek olacağından dolayı LEGO severler, biraz hayal kırıklığı yaşamış olabilirler. StoneWars tarafından yapılan habere bakıldığında setin yaklaşık olarak fiyatının 229 Dolar olacağı belirtildi. Bunu almak yerine ikinci el Nintendo Entertainment System konsoluna 400 veya 500 lira arasında bulmak mümkün bir durum.

LEGO oynamayı seven insanlar bu seti yapmış oldukları koleksiyona eklemek için gün sayıyordur. Setin piyasaya çıkış tarihinin de 1 Ağustos olduğunu söylemeyi unutmayalım.