İşte Dishonored: Definitive Edition'ın çıkış fragmanı!

İşte Dishonored: Definitive Edition'ın çıkış fragmanı!

Bizimde favori oyunlarımızın arasında yer alayı başaran Dishonored: Definitive Edition'ın çıkış fragmanı nihayet yayımlandı!

Hiç şüphesiz 2012 yılında Bethesda'nın Arkane Studios tarafından geliştirilen ve bu güne kadar Bethesda'nın çıkardığı en güzel oyunlardan bir tanesi olarak hafızalara kazınan Dishonored çıkışında aldığı olumlu yorumların ve başarılarında desteği ile ulaştığı yüksek satış rakamları sayesinde oyununun arkasında durmaya devam ediyor.

Bu yıl gerçekleşen E3 2015'de resmen tanılan bir çok oyunun yanı sıra Dishonored hayranlarını sevindiren bir haberde Bethesda'dan gelmişti, yine Arkane Studios tarafından geliştirilen Dishonored 2'nin resmen duyurulduğunu bir video ile birlikte sizler ile paylaşmıştık.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda oyunun tüm grafiklerinin baştan aşağıya yenileneceği ve bunların yanı sıra bir çok yeni içeriklerinde Definitive Edition ile birlikte oyuna ekleneceği belirtildi. Şimdilik sadece PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan Dishonored: Definitive Edition 28 Ağustos tarihinde bizlerle olacak.

Yine oyun içerisinde bulunan şifreli kasalar ile bir çok ekipman, malzeme ve oyun parasını alabilmek isterseniz "Dishonored Kasa Şifreleri" konumuza da bakmanızı tavsiye ederiz, zira oyun içerisinde sağda solda gizlice yazılan şifreleri fark etmek ve hangi kasaya ait olduklarını tahmin etmek bir hayli zor.

Bethesda Softworks tarafından yayımlanan Dishonored: Definitive Edition'ın çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.