Gözden Kaçan Xbox Series S Detayı

Gözden Kaçan Xbox Series S Detayı

Microsoft, Xbox Series S konsolları için merak edilen bilgileri açıkladı. Konsolun ne zaman satışa çıkacağı, fiyatlarının ne olacağı ve fırsatlarının neler olacağı gibi bilgiler paylaşıldı. Bu bilgilerin paylaşılmasından sonra öğrenecek daha neyimiz kaldı ki derken Microsoft hiç beklenmedik bir paylaşım yaptı.

Xbox'un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım, yeni oyun konsollarının aslında eskiden gösterildiğini ortaya çıkarıyor. Aslında konsollar daha önce gösterilmiş ama bunu hiç kimse fark etmemiş bile.

İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Ön Sipariş Tarihi ve Fiyatı

Xbox Series S Daha Önce Paylaşılmış

Bundan aylar öncesinde, Temmuz ayında Xbox yöneticilerinden biri olan Phil Spencer bir röportaj vermiş ve röportaj sırasında yeni nesil konsollarda arkada bir rafa yerleştirilmiş. Rafa dikkatli bakıldığı zaman, oyun konsolunun oraya yerleştirilmiş olduğu anlaşılıyor.

Fakat aslında burada farklı bir nokta var. Tamam konsolun burada olduğu kesin ve şimdi anlaşılıyor ama öncesinde bunu anlamak çok zor. Sadece rafta beyaz bir kasa görüyorsunuz. Başka bir detay yok. Microsoft bunu kimsenin fark etmediğini ve kasıtlı olarak yaptıklarını söylüyor ama zaten fark edilecek bir şekilde değil.

[embed]

Orada beyaz bir şey olduğunu görseniz bile bunun yeni konsollara ait olduğunu söyleyemezsiniz. Kaldı ki hiçbir detay seçilemiyor. Microsoft bir sızıntı yapmak istemiş ama bana bu sızıntı çok anlamsız geldi.

Fakat bunun açıklanmış olması bile yeterli. Belki Xbox Series S konsolları seçilemedi ve fark edilmedi ama bundan sonra Microsoft'un yayınları daha çok incelenecek. Her kareye dikkatli gözler bakacak. Belki de bu açıklamanın yapılmasındaki amaç buydu. Microsoft daha fazla takip edilmek istendi gibi gözüküyor.