FIFA 16'yı deneme sırası sizde!

FIFA 16'yı deneme sırası sizde!

FIFA 16'yı satın almayı düşünüyor iseniz öncelikle denemek isteyebileceksiniz ve yeni yayınlanan demo sayesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak Yeni Zelanda'da PSN için, daha sonra ise bir çok ülkede FIFA 16'nın demo sürümü çıkmıştı, ancak ülkemizde henüz çıkmamıştı. Bugün itibari ile oyunun Demo sürümüne erişebilen ülkeler arasına Türkiye'de eklendi. Şu an için Playstation 4 ve Playstation 3 için PlayStation Store üzerinden indirip deneyebileceğiniz FIFA 16'nın demosu toplamda 4GB'lık bir alan kaplıyor.

Gün içerisinde FIFA 16'nın demosu Xbox One ve Xbox 360 sürümleri içinde indirilebilir hale gelecek. Xbox One ve Xbox 360 için çıkacak olan demonun boyutu ise 4GB civarında olacak.

Demoda Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Inter Milan, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Manchester City, Paris Saint-Germain,  River Plate ve Seattle Sounders takımları ile oynayabilirsiniz. Bunların yanı sıra ilk defa kadın futbol takımlarına yer verilen oyunda Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri ne ait kadın milli takımları da bulunuyor.