Battlefield 1 Torrent'e Düştü!

Battlefield 1 Torrent'e Düştü!

DICE ve EA'nin geliştiriciliğini üstlendiği, 2016 yılına tabiri caizse tam anlamıyla damga vuran Battlefield 1, korsana yenik düşenlerin kervanına katıldı.

Geride bıraktığımız yılın en iyi yapımlarından birisi olan Battlefield 1, çıkışının üstünden aylar geçmesine rağmen korsana yenik düşmemişti. Birçok hit oyunda olduğu gibi Battlefield 1'de de Denuvo koruma sistemi bulunuyordu. Son zamanlarda birçok Denuvo koruma sistemi kullanan oyunların korsana yenik düşmesinin ardından sıradaki oyunun Battlefield 1 olacağı tahmin edilebiliyordu. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Conan Exiles ve Resident Evil 7, korsana yenik düşen oyunlara katılmışlardı. Bugünse beklenen oldu ve Battlefield 1, diğer Denuvo kullanan oyunları kıran ekip CPY tarafından korsana yenik düştü.

Denuvo bildiğiniz üzere özellikle geçtiğimiz son 2 senede birçok oyunun kırılmasını engellemiş ve 3DM gibi birçok korsan grupların piyasadan bir süre çekilmesine neden olmuştu. Özellikle son sürümleri ile birlikte fazlasıyla iddialı olduklarını belirten ekibin görünen o ki daha fazla çalışması gerekiyor. Şuanda kırılamayan oyunlar arasında EA'nin oyunları göze çarpıyor. FIFA 17, Need for Speed ve Titanfall 2 gibi yapımlar henüz kırılabilmiş değiller fakat yakında bu oyunlardan da haber göreceğiz gibi görünüyor.