Conan Exiles Torrent'e Düştü!

Conan Exiles Torrent'e Düştü!

Funcom‘un geliştiriciliğini üstlendiği açık dünya tabanlı hayatta kalma yapımı Conan Exiles, bugün itibari ile korsana yenik düşerek Torrent olarak warez sitelerdeki yerini aldı.

Conan Exiles'ın geliştirici ekibi Funcom'un topluluk yöneticisi olan Jens Erik Vaaler bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Conan Exiles'da Denuvo koruma sisteminin kullanılacağını açıklamıştı. Denuvo ilk kullanılmaya başlandığı aylarda çalıştığı yapımları korumayı başarsa da son dönemlerde oldukça kolay kırılabilir hale geldi. Bunun örneği olarak Doom, Rise of the Tomb Raider hatta çok eskiye gitmeden Resident Evil 7'yi örnek gösterebiliriz. Bildiğiniz üzere Resident Evil 7'de de Denuvo kullanılıyordu fakat oyun 5 gün gibi kısa bir sürede korsana yenik düştü.

Özellikle kendine has hayatta kalma yapısı ile oyuncuların ilgisini çeken Conan Exiles geçtiğimiz günlerde erken erişime açılmıştı. Oyuncular tarafından oldukça beğenilse de şuanda sunucularında bulunan lag vb. problemlerden dolayı Steam'de puanı pekte iç açıcı değil. Ayrıca satış rakamları için Denuvo'ya güvenen ekip bu konuda da hayal kırıklığına uğramış oldu. En son 5 gün içerisinde korsana yenik düşen Resident Evil 7'den sonra Conan Exiles, 1 gün içerisinde torrent'e düşerek Denuvo'nun en başarısız işlerinden birisi oldu.

Bakalım geliştirici ekip Funcom bu konu ile ilgili ne gibi atılımlar gerçekleştirecek?