Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Sipariş Fiyatları Açıklandı

Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Sipariş Fiyatları Açıklandı

PS5 oyun konsollarının fiyatları hala belli değil. Xbox S serisi yeni konsolların fiyatları belli oldu ama Sony hala sessiz. Bir yandan Sony'nin oyun konsolları için kesin fiyatları beklerken bir yandan ise özel versiyonlar için yavaş yavaş fiyatların sızmaya başladığını duyuyoruz. Son olarak Altın Kaplama PlayStation 5 modelleri için bir ön sipariş fiyat açıklaması yapıldı.

Truly Exquisite isimli bir firmanın özel olarak hazırladığı altın kaplamalı konsolların, ön sipariş fiyatları ise rekor rakamların gözükeceğini gösteriyor. Farklı modeller için farklı ön sipariş fiyatlarının açıldığı konsollar sınırlı üretimde olacak.

İlginizi Çekebilir: PlayStation Oyun Sayfaları Yenilendi

Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Sipariş Fiyatları Nasıl?

Firmanın hazırladığı konsollar için ön siparişler yarın başlıyor. Fiyatların bugünden açıklanmış olması çok anormal bir durum değil. Ürünlerin özellikleri ve açıklanan fiyatlar ise hemen aşağıda.

  • Altın kaplama PS5 kontrol cihazı: 649 sterlin
  • Platinium Disc PS5: 8.299 Sterlin
  • Altın kaplama PS5 Kulaklık: 399 Sterlin
  • 18K Rose Gold Disc PS5: 8.199 Sterlin
  • 18K Rose Gold Digital PS5: 8.099 Sterlin
  • 24K Gold Disc PS5: 8.099 Sterlin
  • 24K Gold Digital PS5: 7.999 Sterlin

Altın Kaplama PlayStation 5

Altın Kaplama PlayStation 5 konsol modelleri için ön sipariş fiyatları zaten yüksek. Fakat ön sipariş rakamlarına rağmen konsolları almak isteyecek çok kullanıcı olacağı düşünülüyor. İşin kötü yanı ise sınırlı stok olayının olması.

Konsollar sadece 250 adet hazırlanacak. Bu stok rakamının üzerine çıkılmayacak. İlk parti konsolların ön sipariş açılır açılmaz bitmesi bekleniyor. Sony'nin fiyatları açıklamasından sonra fiyatların değişmesi çok olası değil çünkü bunlar özel ürünler kategorisinde.