Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (15-16 Ekim)

Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (15-16 Ekim)

Sleeping Dogs’un yapımcı firması United From Games birkaç hafta önce Smash + Grab isimli yeni multiplayer oyunlarını birkaç hafta önce erken erişime açmışlardı. Şimdi ise, önümüzdeki beş gün boyunca oyunu ücretsiz hâle getirdiler.

United Front Games firmasının kepenk kapatması sebebiyle Smash + Grab oyunu Steam'den kaldırıldı.

Eğer Smash + Grab oyununu satın aldıysanız iade edip paranızı geri alabilirsiniz. Nasıl yapacağınız hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız sizi şuradaki haberimize alalım.

Smash + Grab oyununu ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilmek için tek yapmanız gereken oyunun Steam sayfasına gidip indirmek. Ancak biraz acele etmenizde fayda var, çünkü bu teklifin geçerliliği 18 Ekim tarihinde sona erecek. Oyunu bu kampanyadan sonra da oynamaya devam edeceksiniz mecburen satın almak zorundasınız. Eğer elinizi çabuk tutup 17 Ekim tarihine kadar oyunu satın alacak olursanız indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz. Oyun, 17 Ekim tarihine kadar 26.35 lira olarak satılacak.

[gallery link="file" ids="15921,15922,15923"]

United Front Games, Smash + Grab’in tam sürümünü önümüzdeki altı ay içinde piyasaya sürmeyi düşünüyor. Oyunun Steam sayfasındaki açıklamasına bakacak olursak; iki harita ve modlar, yedi lider 13 teğmen olmak üzere toplam 20 oynanabilir karakter, 20 farklı parçalanabilir makine ve 12 temel silah ile birlikte 18 silah modu oyun içerisinde bizi bekliyor.

Erken erişimde ücretsiz olarak sunulan başka bir oyun olan Raw Data ise baştan aşağı VR için tasarlanmış bir FPS oyunu olarak göze çarpıyor. Bu oyunun ücretsiz son oynanabileceği tarih ise 16 Ekim olarak belirlenmiş durumda ve bu kampanya bittikten sonra oyunu satın almanız gerekiyor. 17 Ekim tarihine kadar elinizi hızlı tutarsanız bu oyunu da yüzde 25 indirimle 44.25 liraya satın alabilirsiniz.

Steam yaz indirimleri

Yukarıdaki iki erken erişim oyunu dışında Steam’in bu haftaki hafta sonu fırsatlarında, çok güzel oyunlarda indirimler mevcut. Sizler için başlıca indirimleri bir araya getirdiğimiz listeyi aşağıda bulabilirsiniz.

  • Offworld Trading Company: 59 TL yerine 20.06 TL
  • Plague Inc. Evolved: 24 TL yerine 12 TL
  • Saints Row Ultimate Franchise Pack: 315 TL yerine 117.70 TL
  • Metro Redux: 40 TL yerine 12.25 TL
  • Dead Island Definitive Collection: 72 TL yerine 38.44 TL
  • Homefront The Revolution: 59 TL yerine 35.40 TL