Steam'de Smash+Grab'ı İade Edebilirsiniz

Steam'de Smash+Grab'ı İade Edebilirsiniz

Sleeping Dogs ile Dünya'da adından oldukça söz ettiren United Front Games'in artık tamamı ile kapandığını sizlere

duyurmuştuk

. Dolayısıyla erken erişimde olan son oyunları Smash+Grab'ın Steam sayfası da ulaşılamaz hale gelmişti. Oyunu satın alan oyuncular para iade konusu için gerek Steam gerekse United Front Games'e mailler yağdırırken, beklenen açıklama geliştirici cepheden geldi. Resmi hesapları üzerinden yaptıkları açıklamaya göre, oyuncular para iadesi talep edebilecekler.

Yaptıkları açıklama ile birlikte oyunu erken erişime girer girmez alıp oynayan ve kendilerinden desteği hiç esirgemeyen oyunculara teşekkür eden United Front Games, oyunu kaç saat oynadığınıza bakılmadan Steam geri ödeme sistemi ile iade işlemini gerçekleştirebileceklerini de oyunculara duyurmuş oldu. United Front Games ekibinden gelen açıklamanın tam hali şu şekilde;

"Son bir kaç hafta içinde Smash+Grab'ı alan ve oynayan bütün oyunculara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Güzel zamanlar geçirmiş olmanızı umuyoruz.

Maalesef ki oyun üzerinde daha fazla geliştirme ve destekte bulunamayacağız. Bu sebepten dolayı Valve ile iletişime geçtik ve sizin isteğinizi ilettik.

Bunun sonucunda Steam geri ödeme sistemi ile para iadelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Destek olan herkese teşekkürler!"