Overwatch Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak!

Overwatch Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak!

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Blizzard’ın üstlendiği, geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan ve kısa sürede oldukça sevilen takım tabanlı FPS oyunu Overwatch önümüzdeki günlerde kısa bir süreliğine ücretsiz olacak.

Oyuncuların geri bildirimlerini oldukça önemseyen Blizzard geçtiğimiz ayın sonlarında oyunun derecelendirme sisteminin değişeceğini açıklamıştı. Buna ek olarak, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen BizzCon 2016 etkinliğinde de oyuna yeni haritaların ve modların geleceği duyurulmuş ve oyuna eklenecek olan yeni kahraman Sombra’nın tanıtımı yapılmıştı. Oyun üzerinde yapılan tüm bu geliştirmelerin ve düzenlemelerin üzerine Overwatch’un resmi internet sitesi üzerinden yeni bir açıklama daha yapıldı. 18-21 Kasım tarihleri arasında Overwatch’un, bulundurduğu tüm oynanış modlarıyla ve kahramanlarıyla birlikte tamamen ücretsiz olacağı duyuruldu.

Blizzard oyunu ücretsiz etkinlik kapsamında oynayan oyuncuların oyun içerisinde gelmiş olduğu seviyeyi, etkinlik bittikten sonra oyunu satın alırlarsa, koruyacaklarını belirtti. Ancak bunu gerçekleştirebilmeleri için oyunu satın aldığınız platformun, ücretsiz olarak indirdiğiniz platform ile aynı olması gerektiğini not düştü. Yani Playstation Plus üyeliği üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirip oynadıysanız orada gelmiş olduğunuz seviyeyi Xbox Live Gold üzerinden satın aldığınız oyunda veya battle üzerinden satın aldığınız oyunda koruyamazsınız.