Sombra Resmi Olarak Duyuruldu!

Sombra Resmi Olarak Duyuruldu!

Blizzard, dün başlayan BlizzCon 2016 etkinliğinde merakla beklenen Overwatch karakteri Sombra’yı resmen duyurdu.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Sombra’nın görselleri ve sanat çalışması internette yer almıştı. Tüm bu sızıntıların ardından nihayet Blizzard, BlizzCon 2016’da Sombra’yı resmi olarak tanıtmış oldu. Etkinlikte tanıtım videosu ve görselleri paylaşılan karakterin yeteneklerinin detayları da Overwatch’un resmi internet sitesinde yerini aldı.

İlgili konu: Overwatch'a İki Yeni Harita ve Arcade Modu Geliyor!

Oynanış zorluğu seviyesinin en üst seviyede olduğu Sombra, Machine Pistol kullanıyor ve birbirinden güzel yeteneklere sahip. İşte o yetenekler:

  • Hack: Düşmanlarının yeteneklerini kullanmasını geçici olarak engelleyebiliyor. Ayrıca ilk yardım ekipmanlarını bozarak onları işe yaramaz hâle getirebiliyor.
  • Thermoptic Camo: Sombra’yı kısa bir süreliğine görünmez yapabilen bu yetenek aynı zamanda onun hızını da arttırıyor. Ancak kamufle olduğu anlarda saldıramıyor, yeteneklerini kullanamıyor. Tabii hasar da almıyor.
  • Translocator: Sahip olduğu yer değiştirme cihazını istediği bir yere yerleştirip aktifleştirdikten sonra istediği zaman onun yanına ışınlanabiliyor.
  • EMP: Etrafına geniş bir elektromanyetik dalga yayarak düşmanlarının kalkanlarını ve bariyerlerini bozabiliyor. Aynı zamanda alan bulunan tüm düşmanları hackleyebiliyor.

Dün başlayan BlizzCon 2016 etkinliği bugün de devam ediyor. Etkinliğin detaylarına göz atmak için tıklayın.