Overwatch'a İki Yeni Harita ve Arcade Modu Geliyor!

Overwatch'a İki Yeni Harita ve Arcade Modu Geliyor!

Blizzard’ın her sene gündem yaratan yenilikler duyurduğu BlizzCon etkinliklerinin 2016 senesinde olanı dün itibarıyla bomba gibi başladı. Blizzard’ın kuruluşunun yirmi beşinci yılı olduğu için ayrı bir önem verdiği BlizzCon 2016’da Overwatch ile ilgili birçok önemli değişiklik tanıtıldı.

Uzun zamandır oyuna gelmesi beklenen Sombra karakterinin yanı sıra etkinlikte, oyuna eklenecek iki yeni harita ve Arcade oyun modu tanıtılırken Overwatch League hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

İlgili konu: Sombra Resmi Olarak Duyuruldu!

Oasis ve Eco Point: Antarctica olarak adlandırılan haritalar çok kısa bir zaman sonra, her zaman olduğu gibi, Overwatch’un PTR sunucularında test edilebilir olacak. Şu an için haritalar ile ilgili çekilen görseller dışında ayrıntılı bilgi bulunmuyor, ancak yakın zamanda detayların paylaşılacak olması muhtemel.

Overwatch Eco Point Map Overwatch Oasis Map

Yukarıda görselleri bulunan haritalara ek olarak oyuna bir de Arcade modu eklenecek. Bu mod ile birlikte oyuncular, 1v1, 3v3 ve 6v6 gibi ayarlayabilecekleri özel maçlarda, özel koşullarda oynayabilecekler.

BlizzCon 2016’nın dün yapılan açılış töreninde yukarıdaki bilgilere ek olarak bir de Overwatch League tanıtıldı ve bununla ilgili bir video paylaşıldı. Detaylarının önümüzdeki aylarda paylaşılacağı söylenen Overwatch League’nin etkinlikte yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dün başlayan BlizzCon 2016 etkinliği bugün de devam ediyor. Etkinliğin detaylarına göz atmak için tıklayın.