Kamu Bankalarından Faizsiz 5000 Tl Kredi

Kamu Bankalarından Faizsiz 5000 Tl Kredi

VakıfBank Halkbank ve Ziraat bankası ortak bir şekilde faizsiz kredi verme kararı aldılar. Zaman zaman müşterilerine uygun krediler vermekte olan bankalar şimdi faizsiz bir kredi ile oldukça büyük bir kampanyaya imza atacaklar.

Genel olarak yüksek miktarda faizli bir şekilde kredi vermekte olan kamu bankaları şimdilerde ufak ihtiyacı bulunan vatandaşlara faizsiz kredi vererek onların küçük çapta ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Böylece faizi bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşların yanı sıra küçük çapta ihtiyaçları olan vatandaşlar faizsiz bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayarak ihtiyaçlarımız son verecekler.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080668.jpg

Vakıfbank 5000 Tl Faizsiz Kredi

İlk olarak Vakıfbank tarafından verilecek olan faizsiz kredi açıklaması geldi. 5000 TL limite kadar verilecek olan kredi 12 ay vadeli bir şekilde verilecek. Aynı zamanda 2 ay erteleme imkanı bulacak. Diğer bankalarla benzer şartları bulunmakta olan Vakıfbank tarafından verilecek. Vakıfbank tarafından verilecek olan 5000 TL faizsiz olan krediyi almak isteyen vatandaşlar direkt olarak Vakıfbank şubelerinden başvuru yapabilirler. Şube dışında başvuru yapma imkanı bulunmaktadır. İnternet üzerinden direkt olarak VakıfBank'ın sitesine girerek başvurusu yapılabilir. Veya telefon bankacılığı üzerinden de aynı zamanda krediye başvurmak mümkün olacak.

Ziraat Bankası 5000 Tl Kredi

Vakıfbank tarafından açıklamalı yapılmasının arkasından Ziraat Bankası tarafından da açıklama yapılarak 5000 TL faizsiz bir şekilde verilecek olan kredi ile ilgili net bir şekilde açıklama yapıldı. Krediye şubeler üzerinden başvurmak mümkün olduğu gibi aynı şekilde internet bankacılığı üzerinden mobil bankacılık üzerinden telefon üzerinden sms ile başvuru yapılması mümkün olacak. Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu krediden faydalanabilmek için Ziraat Bankası müşterisi olmak gerekmiyor. Tüm bankalara ait müşteriler Ziraat Bankası'na giderek T.C. kimlik numaraları ile birlikte direkt başvuru sağlayabilirler.

12 ay vadeli bir şekilde alınacak kredinin 1 ay erteleme imkanı da ayrıca bunun kredi tamamıyla faizsiz bir şekilde verilmiş olmasının dolayı direkt olarak 5000 TL 12 ay vadeye bölünmüş oluyor. Banka tamamen vatandaşlar için çıkartmış olduğu bu kredi ile birlikte herhangi bir şekilde kâr amacı gütmüyor ve kamu hizmeti görmüş oluyor.

Halk Bankası 5000 TL faizsiz kredi

Ziraat Bankası'nda Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalarla arkasından direkt olarak gözler Halk Bankası'na çevrildi. Halkbank 5 bin TL faizsiz kredi ile ilgili açıklamayı biraz geç de olsa yaptı. 12 ay vadeli bir şekilde herhangi bir faiz alınmadan verilmekte olan krediyi Halkbank tarafından da almak mümkün. Aynı zamanda Halkbank tarafından alınacak krediyi 4 ay gibi uzun bir süre erteleme sağlanması da mümkün olabilecek.

Kredi almak isteyen vatandaşlar Halkbank şubelerine giderek kredi ile ilgili müracaatlarını yapabilirler. Bunun dışına internet üzerinden de krediye başvuru yapmak mümkün. Mobil bankacılık kullanmakta olan vatandaşların mobil üzerinden de krediye başvurmaları mümkündür. Bunların tamamının bulunmadığı durumlarda direkt olarak Halkbank müşteri hizmetlerinin aranması ile birlikte krediye başvuru yapmakta tekrar mümkün olacak.

Kredi Başvurusu

5000 TL üzerinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Vakıfbank Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden çeşitli kredileri başvuru yapabilirler. Böylece müşteriler sadece faizsiz olarak değil faizli olarak sunulmakta olan kredilerden bir tanesi ile ilgili de çalışma başlatabilirler. Bankaların çeşitli zamanlar içerisinde uygun kampanyalı kredileri bulunmaktadır.

27.jpg

Bu kampanyalar içerisinde vatandaşların kendilerine uygun olan vade ve faiz seçeneklerinden bir tanesini tercih ederek istedikleri krediye almaları mümkündür. Verilen 3 bankanın kendilerine ait özel kredileri bulunmaktadır. Bu krediler internet siteleri üzerinden net bir şekilde açıklanmış ve detayları belirtilmiştir. Vatandaşlar ihtiyaçları doğrultusunda bu kredilerden bir tanesini tercih ederek direkt olarak çeşitli seçenekler üzerinden başvuru yapabilirler.