Emekliye Anında 1000 TL Ödeme!

Emekliye Anında 1000 TL Ödeme!

Bankalardan emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi. İhtiyaç sahibi olan emekliler anında 1.000 TL’lik nakit avans kullanabilecek. Böylece acil nakit ihtiyaçları karşılanmış olacak. İşte detaylar…

Acil nakit ihtiyaçları için kredi kullanmak istemeyen vatandaşların yardımına nakit avans özelliği koşuyor. Bu özellik sayesinde anında nakit ihtiyaçları karşılanıyor. Bankalar nakit ihtiyacı olan emeklilerin ihtiyaçlarının karşılanması için 10 bin TL’ye kadar nakit avans sunuyor. Peki, nasıl yararlanılıyor? İşte detaylar…

36.jpg

Ziraat Bankası’ndan Nakit Avans Kampanyası

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, yeni kampanyaları ile emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. Bankanın emeklilere yönelik kampanyaları arasında promosyon ödemesi, artı para ve nakit avans yer alıyor.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar bankanın mobil bankacılık uygulaması üzerinden nakit avans kullanabiliyor. Banka emekliye 1.000 TL’ye kadar nakit avans kullandırıyor.

Geri ödeme kredi kartının dönem sonu borcuna ekleniyor, böylece emekli kişi büyük borç yükü altında kalmadan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Emekliye Vakıfbank’tan Nakit Avans

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank’ta emekli maaşını kendisinden alan emeklilere yönelik nakit avans sunuyor. Nakit avans özelliğinin yanı sıra maaşını Vakıfbank’tan alan emekli maaşının 22 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Tüm işlemler için bankanın mobil bankacılık uygulaması kullanılabiliyor.

10.jpg

Denizbank’tan Emeklilere Yönelik Kampanya

Emekliye uygun faizle nakit avans sunan bir diğer banka da Denizbank. Maaşını Denizbank’tan alanlar mobil bankacılık uygulaması üzerinden kredi paketine başvuru yapabiliyor. Emekli vatandaşlar mobil bankacılık uygulaması üzerinden ihtiyaçlarına göre nakit avans paketlerine başvuru yapabiliyor.