İş Bankası'ndan Kredi Kartı Müşterilerine Büyük Müjde 20.000 Tl Krediniz Hazır

İş Bankası'ndan Kredi Kartı Müşterilerine Büyük Müjde 20.000 Tl Krediniz Hazır

İş Bankası kredi kartı kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Kredi kartını oldukça fazla sayıda kampanyasının bulunmasından ve kullanımının neredeyse her yeri de bulunmasından dolayı kart oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Son zamanlarda İş Bankası'nın diğer bankalara kıyasen oldukça farklı bir takım kampanyalar sunduğu dikkatlerden kaçmıyor. Yapılan kampanyalar ve sunulan imkanlar ile birlikte banka müşterilerinin günlük hayatlarını oldukça kolaylaştırıyor. Gerek alışveriş esnasında vermiş olduğu imkanlar gerek taksit sayısı ve gerek ise bonuslarla birlikte oldukça cazip bir kredi kartı sunmakta olan İşbankası yıllardan bu yana en fazla müşterisi olan bankalardan bir tanesi olarak biliniyor.

8.jpg

Herkese 20.000 TL verilecek

İş Bankası kredi kartı kullanan vatandaşlar ekonomik olarak birçok alışverişi gerçekleştirmenin yanı sıra yakıt alışverişlerinde ve benzeri noktaları da birçok Bonus kazanabiliyorlarken aynı zamanda son zamanlarda oldukça büyük bir kampanyaya daha dahil olma fırsatı müşterilere tanındı. Sunulmuş olan imkanla birlikte aynı zamanda kredi kartı kullanmakta olan vatandaşlar 20.000 TL'lik oldukça cazip krediden istifade edebilecekler. 20.000 TL'lik oldukça üst düzeydeki krediye İş Bankası 1 sene vadeli 2 sene vadeli 3 sene vadeli ve 4 tane vadeli bir şekilde farklı farklı kampanyaları niteliğinde hazırlamış ve vatandaşların karşısına sunmuştur.

Kampanyanın detayları neler

İş Bankası tarafından soğumuş olan kampanyanın detayları ise oldukça merak ediliyorken bir anda İş Bankası tarafından bu konu ile ilgili yeterli ve bilgilendirici açıklama geldi. Banka sunmuş olduğu kredi teklifini oldukça cazip imkanlar ile birlikte müşterilere sunacak. Kredinin koşulları ise şu şekilde;

Bir sene vadeli olarak krediye almak isteyen vatandaşlar 20 bin TL 0.65 faiz oranı ile alabilecekler ve ayrıca herhangi bir ek ücret ödemeyecekler.

10.jpg

2 sene vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise biraz daha farklı bir faiz oranı ile birlikte kredilerini kullanabilecekler. Bu vatandaşların kredi faiz oranları 1.24 olarak tespit edildi ve ayrıca ek ücret talep edilmeyecek.

3 sene vadeli olarak kredinin kullanılması da gene aynı şekilde mümkün fakat faiz oranında farklılık bulunuyor. 1.34 faiz oranı ile kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 3 sene vadeli bir şekilde bu krediyi kullanabilirler. Bu Kredi de ve herhangi bir masraf tahsilatı yapılmayacak.

Son olarak bu krediyi en yüksek vadeli bir şekilde kullanmak isteyen vatandaşlar 4 sene vadeli yani 48 ay vadeli bir şekilde krediyi kullanabilirler. Fakat kredi faiz oranları 1.49 seviyesinden olmakla birlikte bu şekilde bu krediyi kullanmak mümkün olacak. Kredili herhangi bir masraf söz konusu değil.

Kredinin cazip oranları ve vadeleri

Kredi, kredi kartına bağlı olarak sunmakta olan banka kredileri vatandaşlarla sunmaya devam etmektedir. Sunulan Kredi vadesinin oldukça yüksek olması ve faiz oranının son derece düşük olmasından dolayı falan maçlar arasında bu krediye oldukça yoğun bir ilgi ve alaka bulunuyor. Kredi son zamanlarda banka tarafından verilmiş olan en cazip krediler arasında yer alıyor. Yapılan çalışmalarda vatandaşlar tarafından ortaya konulan beklentiler çerçevesinde oldukça büyük bir başvuru da ayrıca bu kampanyaya bekleniyor.

Kimler alabilecek

Öncelikle krediyi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişiler alabilecek ve bunun yanı sıra 18 yaşından büyük olma şartı da aranan şartlar arasında bulunuyor. Genel olarak kredi şartları arasında bulunan tüm şartlar benzeri şekilde İş Bankası tarafından da uygulanmaktadır. Fakat bu Kredi de farklı bir şart daha aranmaktadır.

22.jpg

İş Bankası tarafından verilmekte olan 20.000 TL'lik kredinin alınabilmesi için İş Bankası tarafından verilmiş olan herhangi bir kredi kartının düzenli bir şekilde kullanıyor olması gerekmektedir. Kredi kartı bulunmayan veya düzenli bir şekilde kullanmayan vatandaşlar ise bu krediyi almaya hak kazanamayacaklar.