Halkbank Ve Vakıf Bankası'ndan Ortak Kredi

Halkbank Ve Vakıf Bankası'ndan Ortak Kredi

Vakıfbank son zamanlarda gerek özel bankalarla gerek ise kamu bankalarıyla oldukça büyük anlaşmalar yapıyor.

Yapılan anlaşmalar neticesinde oldukça kaliteli ve uzun vadeli kampanyalar vatandaşlara sunuyor. Vatandaşların son zamanlardaki kredi ihtiyaçlarını daha cazip bir koşulda karşılayabilmesi adına yapılan çalışmalara büyük bir hızla devam ediliyor. Vakıfbank son olarak Ziraat Bankası ile oldukça kapsamlı bir anlaşma yapmış ve vatandaşların 18.000 TL gibi önemli bir krediyi faizsiz bir şekilde almaları sağlanmıştı. Yapılan anlaşma Halk Bankası ile de tekrarlandı ve oldukça büyük ve kapsamlı bir krediyi Halk Bankası ile birlikte Vakıfbank ortak bir şekilde anlaşma yaparak sağlayacaklarını bildiriler.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080631.jpg

Halkbank cephesinden ilk olarak açıklama geldi ve Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından bir tanesi olan Vakıfbank ve yapılan anlaşma net bir şekilde duyuruldu. Yapılan anlaşmanın ilk başta detaylarına tam olarak yer verilmezken daha sonradan parça parça yapılan açıklamalar çerçevesinde kampanyanın ne şekilde olacağı ve kimleri kapsayacak net bir şekilde anlaşıldı.

Kampanya Detayları

Halk Bankasından yapılan açıklamanın arkasından Vakıfbank'ta gecikmedi ve konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama çerçevesinde Ziraat Bankası'nda yapılmış olan 18 bin TL'lik faizsiz kredi anlaşmasının bir benzerinin Halk Bankası ile de yapıldığı bilgisi verildi. Yapılan anlaşma Vakıfbank ile Halk Bankası arasında gerçekleşmiş olup 18.000 TL gibi önemli bir miktarı bu iki bankanın müşterilerini ortak bir şekilde faizsiz verilecek. Bu kredi de önemli olan vatandaşların ihtiyaçlarını bir şekilde karşılanması olacak ve kar amacı güdülmeyecek.

Bu sebeple 18.000 TL gibi önemli bir miktar 36 ay vadeli bir şekilde herhangi bir şart ve koşul olmadan net bir şekilde tüm müşterilere sağlanacak. Edinilen bilgilere göre kredi de sicil notu aramayacak. Yani daha önceki zamanlarda kredi notundan dolayı kredi alamayan vatandaşlara da bu kredi net bir şekilde kesintisiz aktarılacak. Bu anlamda bu Kredi Türkiye'de ilk defa verilmiş olan en büyük kredi olma özelliğini de taşıyor. Ziraat Bankası ile yapılmış olan anlaşma da bu şekilde bir madde bulunmazken Halk Bankası ile Vakıfbank arasında yapılmış anlaşmada sicil notu kötü olanlara da 18000 TL'nin verilmesine karar verildi.

Krediyi Kimler Alabilecek

Her kredide olduğu gibi bu kredi de tam olarak krediyi hangi vatandaşların alabileceği kimlerin alamayacağı hangi şartların arandığı gibi birçok soru sorulmaktadır. Sorulan bu sorulara son zamanlarda verilen en kısa ve net yanıtlar bu kredi de bulunmaktadır. Kredi tamamen tüm müşterilere açık bir şekilde verilmektedir. Yani esnaf olan vatandaşların memurların emeklilerin ev hanımlarının öğrencilerin ve buna benzer tüm alanlardaki vatandaşların bu krediyi almalarına hak tanımış bulunmaktadır.

Kredi aynı zamanda sicil notu bozuk olan vatandaşlara da hitap etmektedir. Yani daha önceki zamanlarda kredi notu ile ilgili sorun yaşamış vatandaşların bu krediyi almalarında herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bu kredi devlet destekli bir şekilde verilmiş olmasından dolayı 18 bin TL'lik miktarı kredi notu kötü olan avukatlık veya icralık olan vatandaşların da almasına izin verilmektedir.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080671.jpg

Sicili Kötü Olana Kredi

Kredinin en büyük özelliklerinden bir tanesi kredi sicil notunu kötü olması neticesinde kredi alayan vatandaşlara da bu kredinin verilmesidir. Bugüne kadarki verilmiş olan tüm kredilerde ilk olarak aranmakta olan şart kredi sicil notunun temiz olmasıdır. Fakat bu kredi özel bir şekilde verilmiş olan bu kredi olmasından dolayı gerek sicil notu kötü olana gerek ise iyi olana farketmeksizin herkese bu kredi verilecektir. Yani aranmakta olan şartlar içerisinde kredi puanı şartı aranmamaktadır. Bu sebeple son zamanların en fazla ilgi görmekte olan kredilerinden bir tanesi olarak bu kredi tarihe geçecektir