Vakıfbank Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Kredisi Olarak İddia Etti ve 0.77 Faiz Oranlı Krediyi Sundu

Vakıfbank Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Kredisi Olarak İddia Etti ve 0.77 Faiz Oranlı Krediyi Sundu

Vakıfbank son zamanlarda yoğun bir çalışma içerisinde. Vatandaşların oldukça büyük beklenti ile istemiş oldukları bir krediyi sonunda duyurdular.

Vakıfbank yapmış olduğu açıklamada Cumhuriyet tarihi boyunca bu şekilde büyük ve önemli bir kredinin verilmediğinin altını çizdi. İhtiyaç kredisi noktasında 125 bin TL gibi önemli bir miktarı 0.77 gibi çok ciddi derecede düşük bir faiz oranında vereceğini duyurması ile birlikte bir anda bankanın telefonları susmadı.

vakifbank-1479905.jpg

Normal şartlar altında bankalar 36 ay vadeli bir şekilde en fazla 75 - 80 bin TL gibi bir miktarı müşterilerine İhtiyaç Kredisi olarak sunabilmektedirler. Fakat Vakıfbank bu noktada oldukça büyük bir devrime imza atarak 36 ay vade değil 60 ay vadeli bir şekilde 75.000 veya 80.000tl değil tam olarak 125.000 TL'lik bir krediyi müşterilerini şartsız ve koşulsuz bir şekilde sunacağını açıkladı. Böylelikle gerek esnaf gerek memur, emekli asgari ücretli çalışan ve buna benzer tüm hizmet alanlarında bulunan vatandaşlar ihtiyaçları olan krediye başvurmak üzere bankada uzun kuyruklar oluşturdu.

0.77 Faiz oranında kredi

Kredinin faiz oranı 0.77 olarak tespit edilmiş durumda. Bilindiği üzere son zamanlardaki krediler 1.37 veya 1.47 bandında veriliyor. Böylesine ciddi bir seviyede ki krediyi kimlerin alacağı veya kiminin alamayacağı ile ilgili banka sonunda açıklamasını yaptı. Banka kredinin uygun ödeme koşulları ile ne şekilde ödeneceği ve ne şekilde bir ödeme planı olacağı ile ilgili açıklama yaptı.

12 ay vadeli bir şekilde krediyi kullanmak isteyen vatandaşlara 0.77 faiz oranı ile birlikte aynı zamanda şartsız ve kefilsiz kredi alma imkanı sunuluyor. Bu koşullarda vatandaşlar 125.000 TL gibi önemli bir miktarı kredi olarak kullanabilecekler .

emeklilere-guzel-haber-cifte-odeme-alacaklar-5054024.jpg

24 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak istiyorsanız gene 125 bin TL almanız mümkün. Bu sefer faiz oranı 0.87 olarak tespit edilmiş durumda. Gene şartsız ve koşulsuz olarak bu krediyi alabilirsiniz.

36 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşların da gene alabilecekleri en yüksek limit 125 bin TL olarak tespit edilmiştir. Buradaki faiz oranı ise 0.99 olmasının yanında herhangi bir şart ve kefil istemiyor.

36 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşların kullanacakları krediyi . 125000 tl sınırıyla limitlendirilmiş. 1.12 faiz oranını uygulaması ile birlikte bu krediyi almak mümkün.

48 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanmak istiyorsanız banka tarafınıza 125000 TL'yi herhangi bir şart ve kefil olmadan sunuyor. Bu noktada 1.22 olarak faiz oranlarını tespit edilmesi de yine vatandaşları memnun ediyor.

60 ay vadeli bir şekilde krediye kullanmak istemeniz durumunda da 1.34 faiz oranıyla 125 bin TL'yi şartsız ve koşulsuz şekilde kullanabilirsiniz. Banka tam 5 farklı seçenekle birlikte size istediğiniz krediyi istediğiniz koşullarda vermenin sözünü veriyor.

vakifbank-ic.jpg

Uzun yıllardır böyle bir kredi verilmedi

Müşteriler ve kredi uzmanları tarafından yapılan değerlendirme neticesinde son zamanlarda bu şekilde bir kredinin kesinlikle piyasada bulunmadığını ve imkanı bulunan vatandaşların bu krediyi kaçırmaması gerektiği ile ilgili yeterince bilgilendirme yapılıyor. Vatandaşların böylesine büyük bir imkandan faydalanmak adına gerek VakıfBank'ın telefonlarını gerekse Vakıfbank şubelerini yeteri kadar ziyaret ettikleri ve bu konu ile ilgili bilgi almak istedikleri ile ilgili bilgiler geliyor.