Garanti Bankası İle ING Bank Arasında Anlaştığı 7500 Tl Faizsiz Kredi Verilecek

Garanti Bankası İle ING Bank Arasında Anlaştığı 7500 Tl Faizsiz Kredi Verilecek

Garanti Bankası tek başına vermiş olduğu kredilerle birlikte neredeyse her gün gündeme geliyor. Bankaların birbiriyle anlaşmaları neticesinde oldukça cazip krediler vermeye başlaması ile birlikte Garanti Bankası ile çeşitli bankalar anlaşma sağladı ve old

Garanti Bankası tek başına vermiş olduğu kredilerle birlikte neredeyse her gün gündeme geliyor. Bankaların birbiriyle anlaşmaları neticesinde oldukça cazip krediler vermeye başlaması ile birlikte Garanti Bankası ile çeşitli bankalar anlaşma sağladı ve oldukça cazip krediler ortaya çıktı. Bu verilen krediler faizsiz olmakla birlikte aynı zamanda ödeme kolaylığı da içeriyor.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080670.jpg

Büyük çapta faizli olarak verilen kredilerin yanı sıra aynı zamanda küçük çapta faizsiz olarak önemli krediler verilecek. Garanti Bankası ile ING Bankası arasında yapılan anlaşma çerçevesinde 7500 TL gibi bir miktarı faizsiz koşulsuz bir şekilde her vatandaş alabilecek. İlk olarak Garanti Bankası'ndan yapılan açıklama çerçevesinde 7500 TL nin herhangi bir şartı olmadan vatandaşlara verileceği belirtildi. Hemen arkasından ING Bankası tarafından da açıklama teyit edilmesi ile birlikte bankaların ortak bir şekilde çalışma yapması ile 7500 TL gibi önemli bir miktarı vatandaşlara karşılıksız olarak vereceği açıklandı.

Garanti Bankası 7.500 TL

Türkiye'nin önde gelen bankalarından bir tanesi olan Garanti Bankası zaman zaman çeşitli tlkrediker vermektedir. Verilen bu krediler genelde piyasa koşullarında olmakla birlikte bazı krediler özel verilmektedir. Son zamanlarda ING Bankası ile yapmış olduğu çalışma ile Garanti Bankası'nın vermiş olduğu kredi piyasa içerisinde çok konuşuluyor. Kredi maliyetlerinin son derece yukarı seviyelerde olmasının yanı sıra banka bu kredi faizsiz bir şekilde verecek. 7500 TL gibi önemli bir miktar faizsiz olarak verecek olması vatandaşlar da oldukça olumlu bir hava oluşturuldu.

Garanti Bankası iletişim hattı üzerinden birçok vatandaş bu kredinin nasıl alınabileceği ve çeşitli detaylar ile ilgili birçok bilgi arayışı içerisine girdi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama çerçevesinde 7500 TL nin 6 taksitli bir şekilde herhangi bir faiz olmadan ödenmesinin imkanının bulunduğu belirtildi. Net bir şekilde bilgi sahibi olan vatandaşlar Garanti Bankası üzerinden 7500 TL olacak şekilde 6 ay taksitle kredi çekerek ödeme kolaylığına kavuşacak.

ING Bankası 7.500 TL kredi

Garanti Bankası tarafından yapılan anlaşma akabinde gözler ING Bankası'na çevrildi. İki bankanın ortak bir şekilde hazırlamış olduğu krediden ING bankasının ne şekilde bir payının olduğu ve 7500 TL'lik 6 ay vadeli olan faizsiz krediye ING Bankası'nın farklı koşullar altında mı yoksa aynı koşulda altında mı vereceği ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı.

9.jpg

ING Bankası tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 7500 TL olan kredinin 6 ay vadeli bir şekilde herhangi bir faizinin bulunmadan ödeme imkanının bulunduğu ve vatandaşlara bu konu müjdelendiği görüldü. Yapılan uzun süreli çalışmalar neticesinde böyle bir kredinin verilmesine imkan verildi. Böylece vatandaşlar son zamanlardaki kredi maliyetlerini yükselmesinden dolayı kullanamadıkları kredileri küçük de olsa böyle bir imkanla kullanmış olacaklar.

Vatandaşların direkt olarak ING Bankası şubelerine giderek ING mobil kullanarak ING internet bankacılığı hizmeti kullanılarak veya ING Bank iletişim hattı üzerinden kredi kullanmaları mümkün olacak. Aynı zamanda kredinin 1 aylık bir süre içerisinde ertelenmesi de mümkün olacak.