Çalışmayana 5.200 TL Ödeme Yapılıyor!

Çalışmayana 5.200 TL Ödeme Yapılıyor!

Herhangi bir yerde çalışmayan ve sigortası bulunmayanlar için bankalar harekete geçti. Bu durumda olan kişilere online görüşme ile kredi desteği sağlanacağı açıklandı.

Acil nakit ihtiyacı için bankalar harekete geçti. Çeşitli sebeplerden dolayı acil nakite ihtiyaç duyan ancak bir geliri olmadığı için kredi kullanamayacak durumda olan kişilere kredi desteği verilecek. Bu durumdaki kişiler 5.200 TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

Lakin kredi kullanmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken bazı şartlar bulunuyor. Bunların en başında da yüksek bir kredi notuna sahip olmak geliyor, bunun yanı sıra kredi kullanılacak banka ile daha öncesinde çalışılmış olması da büyük bir avantaj sağlıyor.

6.jpg

Online Başvuru İle Kredi Verilecek

Krediden yararlanmak isteyen kişiler çalıştıkları bankalara online olarak başvuru yapabilir. Bankalar 5.200 TL’ye kadar kredi desteği sunuyor. Sunulan kredinin faiz oranlarının biraz yüksek olduğu, kredinin vade süresinin ise 36 ay olduğunu belirtmekte fayda var.

Kredi başvurusunun banka tarafından kabul edilmesi halinde ilgili tutar kişinin banka hesabına yansıtılacaktır. Böylece kişi şubeye gitmeden kredisini kullanabilecek ve acil ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

QNB Finansbank SMS İle Kredi

QNB Finansbank, SMS ile kredi vereceğini açıkladı. Yapılan başvurular çok kısa bir zamanda değerlendirilecek ve sonuç kişiye bildirilecek. SMS ile başvuru işlemi ise son derece kolay.

Kredi kullanacak olan kişi T.C. Kimlik Numarasını 5030’a SMS göndererek krediye başvuru işlemini yapmış olacak. Banka tarafından başvurunun olumlu veya olumsuz sonuçlandığına dair bilgilendirme yapılacak. Başvuru kabul edilirse tutar kişinin hesabına direkt olarak aktarılacak.

Bunun yanı sıra QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılması durumunda 5.200 TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

Akbank Online Kredi Veriyor

Akbank, müşterilerine yönelik mobil bankacılık uygulaması üzerinden kredi desteği sunmaya başladı. Akbank müşterileri uygun faiz oranları ile sunulan dijital krediye anında başvuru yapabilecek, istenilen tutar anında hesapta olacak.

Sunulan kredi paketinde ödemeler 3 ay ertelemeli olacak. Dijital başvurunun yanı sıra SMS ile de başvuru yapılabiliyor.

Kredi, T.C. Kimlik Numarası yazdıktan sonra 4425’e SMS göndererek başvuru yapılabilmektedir.

8.jpg

Denizbank’tan Kredi Desteği

Denizbank’ta maddi zorluk içinde olan vatandaşlara yönelik kredi kampanyası sunuyor. Krediye başvurular hem SMS ile hem de şubelerden yapılabiliyor.

SMS ile başvuru yapmak için Kredim, T.C. Kimlik Numarası yazılarak 3280’e mesaj gönderilmesi yeterli. Denizbank, kredi başvurunuzu 5-10 dakika gibi çok kısa bir süre içinde değerlendirdikten sonra sonucu size bildirecektir. Onaylanan başvurularda kredi en yakın Denizbank şubesinden temin edilebiliyor.