Kıbrıs Bankalarından 55 Bin TL'ye Kadar Kredi İmkanı!

Kıbrıs Bankalarından 55 Bin TL'ye Kadar Kredi İmkanı!

Ülkemiz şartlarında bazı vatandaşlar belirli kredileri alamıyorlar. Kredi puanlarından dolayı veya gelir belgelerinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşanmakta olan vatandaşlar Kredi alamamaktan dolayı bir takım şikayetçiler.

Bu duruma birçok çözüm aramak da olan vatandaşlara oldukça etkili ve kapsamlı bir çözüm önerileri Kıbrıs bankaları üzerinden yani yavru vatan üzerindeki çalışmakta olan bankalardan kredi almanız artık mümkün. Yani Kıbrıs üzerinden çalışmakta olan bankalara müracaat ederek 55 bin TL'ye kadar kredi almanız artık şu şartlarda mümkün oluyor.

sdsf.jpg

Hemen Kredinizi Alın

Yapılan anlaşma çerçevesinde Kıbrıs bankaları ile birtakım Türk bankaları arasında anlaşma sağlandı. Kıbrıs bankalarının bilindiği üzere kredi puanı gibi bir derecelendirmesi veya bir şarkı bulunmuyor. Bu sebeple Kıbrıs üzerinde bankalar kredi puanı dışında tüm konularda araştırma yaparak Türkiye bankalarında bu noktalardan teyit alıyor yani kredi puanı noktasında Türkiye bankaları Kıbrıs bankalarına teyit vermiyor. Ama diğer konularda bu konuların doğru olup olmadığını verilen bilgilerin esas olup olmadığını teyit ederek Kıbrıs bankaları üzerinden Anlaşmalı kredisi alması sağlanıyor.

İlk başta haklı olarak uzak gelen Kıbrıs bankaları üzerinden kredi alma Fikri Son zamanlarda yapılan reklamlar ve vatandaşları olay yapılan çağrılar bir birlikte oldukça kolay ve hızlı bir şekilde alınabildiği ortaya çıktı. Gerek Dolar kuru üzerinden gerek TL üzerinden Kıbrıs bankaları üzerinden kredi almanız mümkün. Ayrıca Türkiye şartlarında bilindiği üzere faiz oranları şu sıralarda çok yüksek fakat Kıbrıs bankalarında faiz oranlarını olup da düşük olduğu biliniyor. Bu sebeple Kıbrıs üzerinden alacağınız krediler yaklaşık olarak 0.45 ile 0.75 faiz oranı arasında bulunuyor.

memur-maas-zammi-2021-enflasyon-farki-ilk-3-aylik-4995249.jpg

Bu nedenle Kıbrıs Bankası'ndan alacağınız krediler daha uygun ve daha cazip olacak aynı zamanda 60 ayakkabı alan kredi seçenekleri Kıbrıs bankaları tarafından vatandaşlara sunuluyor. Kendi vatandaşlarına sunmuş oldukları bu imkan aynı zamanda artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları içinde sunmuş olacak. bu noktada Türkiye ile ilgili önemli bir adım atmış olacak ve zeytin dalı Uzatmış olacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nde Kıbrıs bankaları ile Anlaşmalı Olan Bankalar Hangileri

Ülkemizde Kıbrıs bankaları ile anlaşma sağlayan bankalar Garanti Bankası, İş Bank, Burgan Bank, Alternatif Bank gibi bankalar bu anlaşmayı sağlamış bulunuyor. Kıbrıs Bankası ile iletişime geçerek hangi banka ile ilgili anlaşma yapıldı öğrenmekten sonra verilen kredi ile ilgili başvuru adımları takip etmeniz Mümkün olacak. yani Türkiye Cumhuriyeti bankalar üzerinden krediye başvurusu yapacaksınız. Kıbrıs bankalar üzerinden tanınacak krediye ödeme veya herhangi bir risk durumunda ise bu durumu Kıbrıs bankaları değerlendirecek.

Krediyi Ödemezsem Ne Olur

Kredinin ödenmemesi durumunda ve Türkiye Cumhuriyeti bankalarından kredi çekmiş olduğunuz durumlara benzer bir şekilde işlemler teknik olarak takip edilecek. yani Kıbrıs bankalarına teminat Türkiye Cumhuriyeti tarafından verilmiş olacak. bu sebeple kredi ödememiz durumunda banka tarafından takibe alınacaksınız. Daha sonradan ödemenin devam etmemesi durumunda icra takibi olacak ve banka tarafınıza bir icraya işlem yapılacaktır. Böylece bankanın borcunu bir şekilde ödemeniz gene Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerindeki bankalarda olduğu gibi aynı şekilde mümkün olacaktır.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080637.jpg

Birçok Taksit Seçeneği Sunulacak

Kıbrıs üzerinden verilen krediler Türkiye Cumhuriyeti'nde verilen kredilerden oldukça farklı. Yani aylık olarak Düzenli bir ödeme şeklinde ödeyebileceğiniz gibi 3 aylık dönemler halinde de bu kredileri ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda 6 aylık dönemler halinde de Kredinin ödenmesi mümkün olduğu gibi senelik olarak da ödemelerin yapılması mümkündür. Yani bugün 55 bin TL'ye kadar bir kredi almanız durumunda ilk ödemeyi 12 ay sonra yapabilirsiniz.

Avrupa standartlarında kredi vermeye çalışan Kıbrıs bankaları bu sebeple Türkiye Cumhuriyeti'ndeki bankalardan oldukça daha cazip konumdadır. Bu sebeple verilen ilk baştaki Deneme amaçlı 55 bin TL'lik kredilerin üzerine başarılı olması durumunda daha yüksek seviyelerde kredilerin verilmesi Mümkün olacak. ihtiyaç kredisi ile başlayan bu serüven ve ilerleyen zamanlarda konut kredisini diğer kredilere kadar uzanabilecek. Böylece vatandaşlar hem daha uygun koşullarda kredi çekebilecek aynı zamanda Kıbrıs bankaları dünyada bir ilki gerçekleştirerek ülke sınırları dışına taşarak diğer ülkelerdeki vatandaş aradı kredi verecek