Finansbank Kredi Kartı Kullanana 7500 TL Faizsiz Kredi

Finansbank Kredi Kartı Kullanana 7500 TL Faizsiz Kredi

Finansbank Türkiye'de en fazla kampanya düzenlemekte olan özel bankalar arasında yer almaktadır. Gene yeniden bir kredi kampanyası ile birlikte gündeme oturmuş bulunuyor.

Kredi noktasında birçok bankada 1 ve üzeri kredi faiz oranı bulunmaktadır. Finansbank bu faiz oranlarının yüksek olmasında aldırış etmeden kredi kartı kullanıcılarına 7.500 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Böylece müşteriler kısa süreli ve kısa vadeli olarak ihtiyaçlarını anında faizsiz bir şekilde Finansbank sayesinde karşılamış buluyorlar.

Banka zaman zaman kredi kartı kullanıcılarına ve müşterilerine çeşitli cazip kampanyalar sunarak onların ayrıcalıklı olduklarını hissettirmeye devam ediyor. Birçok zamanlar içerisinde 500 TL ile 1000 TL arasında faizsiz kredi verilecek kredi kartı kullanıcılarının Kısa vadeli olan küçük miktardaki ihtiyaçlarını faizli bir şekilde sunuldu. Fakat Finansbank son zamanlardaki en büyük şovunu gerçekleştirerek 7500 TL olan faizsiz kredisini duyurdu.

Cazip Kredi Seçenekleri Gene Finansbank İle

Banka kredi kartı müşterilerine çeşitli vadelerde ve faizsiz olacak şekilde her müşteriye Kredi limiti sunuyor. Böylece vatandaşlar kendi kullanmış oldukları kredi kartı özelliklerine göre 7.500 TL'ye kadar limitli olan faizli krediyi kullanmış oluyorlar.

10 sene ve üzeri olan müşterilerine Finansbank 7500 TL faizsiz kredi sunuyor herhangi bir faiz bulunmayan bu krediyi 24 ay vadeli şekilde vatandaşların ödemesini talep ediyor.

7 sene ve üzeri kredi kartı kullanıcısı olan müşterilerine ise banka 5 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor 5000 TL Miktarı vatandaş 24 ay içerisinde ödeyebilir herhangi bir masraf ve faiz bulunmuyor.

5 sene ve üzeri olan müşterilerine ise banka 3000 TL Krediyi herhangi bir faiz ve masraf bulunmadan geri ödeme imkanı sunuyor bu Kredi de aynı şekilde Diğer seçenekler de olduğu gibi 24 ay eşit miktara bölünüyor.

1200x627-1573805380140.jpg

3 sene ve üzeri kredi kartı müşterisi olan vatandaşlar ise 2000 TL limitli faizsiz kredi den ve masrafsız Kredi den faydalanma imkanı bulmuş bulunuyor bu Kredi de aynı şekilde Diğer seçenekler de olduğu gibi 24 ay vadeli bir şekilde sunuyor herhangi bir masraf ve faiz bu Kredi de tahsil edilmiyor

Bu seçeneklerin dışında tüm kredi kartı sahiplerine banka bin TL olarak limitli faizsiz ve masrafsız Kredi limiti sunmuş oluyor. Bu yukarıda belirtilen seçeneklerin haricindeki tüm kredi kartı kullanıcılarına 12 ay vadeli şekilde masrafsız ve faizsiz bir şekilde bin TL kredi limiti sunulmuş oluyor

Kredi direkt olarak kredi kartı limitinden düşüyor ve ekstra yansıtarak ödemesi sağlanıyor. Böylece 24 ay boyunca veya 12 ay boyunca vadeli olacak şekilde vatandaşlar kullanmış oldukları krediyi ekstrelerine yansıtarak herhangi bir sorun ve aksama bulunmadığı takdirde eşit parçalar halinde ödemeye devam ediyorlar.

Kredi kullanılabilir olabilmesi için tarafınıza bu konu ile ilgili hangi kısmı kullanabileceğinize dair bir kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Bu mesajın gelmesinden önce veya gönderilmemesi akabinde kredinin kullanılması durumunda kredi faizi bir şekilde kullanmanız söz konusu olabilir. Bu sebeple krediye ile ilgili tarafınıza bir kısa mesaj gelmesi ve bu kasa mesajın akabinde trafiği kullanmak istemeniz durumunda belirtilen adamların takip edilmesi gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir şekilde kredi kullanmanız durumunda farklı bir yaptırım veya uygulama söz konusu olabilir.

Krediyi Almak Çok Kolay

Ekstreye yansıtarak ödemesi sağlanıyor. Böylece 24 ay boyunca veya 12 ay boyunca vadeli olacak şekilde vatandaşlar kullanmış oldukları krediyi ekstrelerine yansıtarak Herhangi bir sorun ve aksama bulunmadığı takdirde eşit parçalar halinde ödemeye devam ediyorlar.

Kredi kullanılabilir olabilmesi için tarafınıza bu konu ile ilgili hangi kısmı giydiğinizde dair bir kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Bu mesajın gelmesinden önce veya gönderilmemesi akabinde kredinin kullanılması durumunda kredi faizi bir şekilde kullanmanız söz konusu olabilir. bu sebeple krediye ile ilgili tarafınıza bir kısa mesaj gelmesi ve bu kasa mesajın akabinde trafiği kullanmak istemeniz durumunda belirtilen adamların takip edilmesi gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir şekilde Kredi kullanmanız durumunda farklı bir yaptırım veya uygulama söz konusu olabilir.

Finans Bankası'na giderek kredi kartı başvurusu yapabilir istediğiniz kredi kartı seçeneklerden bir tanesini Tercih edebilirsiniz Bunun dışında Finansbank'ın internet sitesinden herhangi bir kredi kartı ile ilgili başvuru yapabilirsiniz tüm bunların yanı sıra müşteri temsilcisi yardımıyla kredi Kart seçeneklerinden bir tanesini Tercih edebilirsiniz bunlardan bir tanesini tercih etmeniz durumunda Kredi kartınızın onaylanması mümkün olacaktır.

Hangi başvuru seçeneğinden hangisini tercih edersen zilin burada önemli olan nokta sizin Vermiş olduğunuz kişisel bilgilerin doğru olmasıdır. Bilgilerin doğru olmaması durumunda başvuru değerlendirmeye alınmamaktadır. Bu sebeple başvurular esnasında gerek T.C. numaranız isminizi ve soy isminiz gibi tüm ayrıntılı bilgilerin doğru ve düzgün bir şekilde verilmesi gerekmektedir. aynı zamanda vereceğiniz telefon numarası kaç çok önemlidir. Çünkü telefon numarası üzerinde kredi kartınızın onaylanıp onaylanmaması hususu tarafınıza aktarılacaktır