Burgan Bank'tan 30.000 Tl Kredi Alan 30.000 Tl Ödeyecek

Burgan Bank'tan 30.000 Tl Kredi Alan 30.000 Tl Ödeyecek

Burgan Bank büyük bir reklam kampanyası ile birlikte vatandaşların karşısına çıkmış bulunuyor. Burgan bank bilindiği üzere Türkiye'nin her tarafında şu an için bulunmuyor.

İnternet üzerinden vermiş olduğu kredilerle bir anda piyasa içerisinde önemli bir yer edinen Burgan bak çok cazip bir kampanya ile birlikte müşterilerin karşısına çıkmış bulunuyor. 30 bin TL'ye 30 bin TL'ye öde kampanyası ile birlikte vatandaşlardan herhangi bir şekilde faiz talep edilmiyor. Bu imkanı Şu an için diğer bankalar arasında herhangi bir şekilde bulunan bir kampanya değil banka tamamen reklamının olması başlarıyla sıfır faizli bir şekilde krediyi müşterilerine sunacak.

faizler-dusuyor-milyonlar-bekliyordu-kabul-edild-5071676.jpg

Diğer bankaların bir kısmı da bazı zamanlarda bir miktar faizsiz kredi sunmaktadır. Fakat bu derece yüksek bir miktardaki bir faizsiz krediye şu ana kadar herhangi bir kampanya olmamıştı. 500 TL 1000 TL veya 5000 TL gibi küçük miktarları banka müşterilerine faizsiz olarak görülmektedir. Fakat Burgan Bank 30.000 TL'lik değil 1 krediye herhangi bir faiz ve masraf olmaksızın vererek bu alanda bir ilk olmayı başardı.

Burgan Bank Faizsiz Kredi

Burgan Bank tarafından verilmiş olan faizsiz kredi birtakım Koşul ve şartları bulunuyor. Burgan Bank bu krediyi 24 ay olarak çekmek isteyen vatandaşlara faizsiz olarak sunuyor. Bu Kredi vadesi dışındaki diğer vadelere ise belirli faizler çerçevesinde bu krediyi sunacak. Yani diğer bankalarda olduğu gibi ihtiyaç kredisi seviyelerindeki miktarlarla ve faizi ile birlikte vadenin artırılması durumu söz konusu olacak.

30.000 TL 24 ay vadeli bir şekilde kullanmak isteyen vatandaşlardan herhangi bir faiz talep edilmeyecek. Bunun yanı sıra önemli olan noktada şu ki herhangi bir masraf da talep edilmeyecek. bilindiği üzere diğer bankalar faizsiz kredi adı altında kredi vermekte fakat faiz bir yere kadar olan bir masraf şişelerin karısına çıkarmaktaydı. Burgan Bank Bu şekilde bir kredi vermeyerek direkt olarak 30.000 TL çeken vatandaşlardan 30.000 TL talep edecek.

hibe-mujdesi-5-bin-tl-odenecek-detaylar-belli-ol-5056458.jpg

30 bin TL'ye 36 ay taksitle kullanmak isteyen vatandaşlar ise belirli bir miktarda faiz ödemek zorunda. 1.12 olarak belirlenmiş olan faiz oranı ile birlikte vatandaşlar 36 aylık kredilerini kullanabilecekler. 1.12 lik faiz ise yine diğer bankaların 36 aylık kredileri ile karşılaştırıldığında oldukça cazip bir kredi olarak yine karşımıza çıkıyor. Fakat 24 aylık kredinin faizsiz olması sebebiyle bu Kredi daha çok cazip ve daha fazla rağbet görecek gibi duruyor.

Başvuran Herkes Alabilecek Mi?

Burgan Bank 30 bin TL faizsiz kredi vereceksin durması ile birlikte bir anda talep patlaması yaşandı. neredeyse ihtiyacı olan ve olmayan tüm vatandaşlar 30 bin TL ile Kredi'den kullanabilmek adına bankaya başvurularında bulunuyor. banka tüm bir başvuruları karşılayabilecek kapasitede değil bu sebeple zaten renkte başka bir ve yapılmış olan bu Kredi sadece 17000 kişi ile sınırlı bu şekilde sunulacak. Yani ilk başvuruyu yapan ve başvurusunda Herhangi bir sıkıntı olmayan oy 17000 kişi bu krediyi kullanabilecek.

Kredi şart ve koşulların tam ve eksiksiz olması da almanın ilk şarkılarından bir tanesi yani sigortalı olma şartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı ve 18 yaşının altında olmama şartı bu Kredi ile ilgili aranması olan başlıca şartlar arasında bu şartların yanı sıra Kredi notunun kredi alabilme seviyesinde olması gerekir yani Kara listede olan vatandaşların veya kırmızı çizgi yemiş olan vatandaşların bu krediyi hiçbir şekilde almaları mümkün olmayacak .

Krediye Nereden Başvurabilirim

Krediye başvurmak isteyen vatandaşların önünde birçok seçenek bulunuyor. Direkt olarak banka şubesine giderek krediye başvurmanız mümkün. Bununla birlikte internet bankacılığı kullanmak suretiyle veya bankanın internet sitesine girmek suretiyle de bu krediye başvuru yapmanız mümkün olacaktır. Mobil bankacılık kullanmakta olan veya telefon bankacılığı kullanmakta olan vatandaşların da tekrardan krediye başvuru yapmaları mümkün olacaktır.

emeklilere-guzel-haber-cifte-odeme-alacaklar-5054024.jpg

Başvurular arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır. Her başvuru aynı şekilde sıraya alınır ve ilk 17000 kişiye girmeniz durumunda tarafınıza tahsil edilir. Bunun dışında herhangi bir öne çıkma veya kredi için öncelik tanıma gibi bir imkan bulunmuyor