ING Bank 0.77 Oranlı Faizi Duyurdu Diğer Bankalar Şaşırdı! Akıl Almaz Kredi Şimdi Burada

ING Bank 0.77 Oranlı Faizi Duyurdu Diğer Bankalar Şaşırdı! Akıl Almaz Kredi Şimdi Burada

ING Bankası Türkiye'de oldukça yoğun işlem yapılmakta olan ve talep görmekte olan markalardan bir tanesidir. Bankanın kredi kartları ve vermiş olduğu krediler oldukça cazip olmasından dolayı müşteriler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

Son zamanlarda Kredi faizlerini yüksek olmasından dolayı vatandaşlar kredilerini istedikleri doğrultuda kullanıyorlardı. banka Bu durumun farkında olmasından dolayı bir cazip kampanya ortaya koydu. Diğer bankaların düşük faizli Düşük miktarlı vermiş olduğu kredileri rekabet edebilmek adına düşük faizli yüksek miktarda kredisini ortaya koydu. Böylece vatandaşlar sadece Düşük miktarda kredi değil yüksek miktarda krediyi düşük bir faiz oranı ile birlikte kullanmış olacaklar.

Genel itibarı ile bankalar 0.99 ile 1.99 arasında uygulanmakta olan faiz oranları ile birlikte vatandaşlara kredi vermeye devam ediyor. fakat ING Bankası bu alışılagelmiş olan yüksek miktardaki faizleri devre dışı bırakarak 0.77 faiz oranı ile birlikte vatandaşlar acayip bir kredi sunmuş olacak.

35 bin TL limit ne kadar verilecek olan kredi

35.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 0.77 faiz oranıyla kredilerinin kullanabilecekler bu Kredi de 3500 TL masraf talep edilecek.

35.000 TL'lik krediyi 24 ay vadeli bir şekilde kullanmak isteyen vatandaşlar gene aynı şekilde 0.77 faiz oranıyla kredilerine ödeyecekler fakat 5600 TL masraf talep edilecek

36 ay vadeli şekilde bu kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 35 bin TL'ye 0.77 faiz oranıyla kullanabilecekler fakat 7800 lira kredi masrafı bulunacak

48 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar 35 bin TL tutarı yine aynı şekilde Diğer seçenekler de olduğu gibi 0.77 faiz oranıyla kullanabilecekler fakat 10500 TL kredi masrafı bulunuyor.

60 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar da mı Kredi kullanabilecekler aynı şekilde 35 bin TL krediye 0.77 faiz oranıyla 14.000 TL masraf karşılığında 60 ay vadeli bir şekilde vatandaşlar kullanabilecek.

Kimler bu krediden faydalanabilir

Vatandaşlar bu cazip krediye gördüklerinde bu krediden acaba bizde faydalanabilir miyiz şekilde kendi aralarında tartışma yaşamaktadırlar. Krediyi her vatandaş kullanabiliyor. Fakat bir takım şartları bulunuyor krediye kullanabilmek için 18 yaş üzeri olmak şart aranıyor. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sadece bu krediyi kullanabilir. Bunun yanı sıra sigortalı bir işte çalışma mecburiyeti aranmaktadır. Böylece vatandaşlar bu krediyi bu şartları dahilinde kullanabilecekler.

Her Kredi de olduğu gibi bu Kredi de kredi puanı önemli bir konu. Kredi puanı yeterli olmayan vatandaşları bu krediyi kullanamayacaklar. kredi puanı yeterli olan vatandaşlar ise krediyi hesaplarına anında kalabilecekler. Krediye başvuru şekli ise oldukça fazla çeşitli bir şekilde vatandaşlara sunulmuş. Bankaya direkt olarak giderek ING Bankası üzerinden kredi başvuru sağlanabilir. Bunun dışında ING internet bankası Üzerinden de krediye başvurusu alabilmektedir. Mobil şube olarak kullanılmakta olan mobil bankacılığı kullanmakta olan vatandaşlar da krediye başvuru sağlayabilecekler. tüm bunların yanı sıra ATM üzerinden ve telefon bankacılığı üzerinden de Bankaya kredi ile ilgili talepler iletiler biliyor talebini yitirmesinde Kısa bir süre sonra banka kredi kullanabilir kullanamayacaksınız da ilgili size bir bilgilendirme sağlıyor.

screenshot.png

Uygun bulunmanız durumunda kredi tarafınıza sağlanıyor. Uygun bulunmaması halinde daha sonradan tekrardan başvuru yapabilmek noktasında herhangi bir engel bulunmuyor krediye istediğimiz kadar başvuru sağlayabilirsiniz. İstediğiniz seçeneklerden Herhangi biriyle krediyi alabilirsiniz. Bunun dışında Ayrıca Kredi seçeneklerinden herhangi birisine onay alınmaması dahilinde diğer Kredi seçeneklerinden bir tanesini de başvuru sağlayabilirsiniz. Bu krediye dışında ING Bankası üzerinden birçok Kredi imkanı tekrardan ulaşabilirsiniz.

Banka kredinin şartlarını daha sonradan değiştirme hakkına her zamanki gibi bu kredi de sahiptir. Ayrıca faizini tekrarını değiştirilmesi ile ilgili banka ilerleyen süreçte değişiklik yapabilir. tüm bunların yanı sıra banka müşterilerinden ek evrak veya Kefil talep edebilir. Bu kredi de normal şartlar altında ipotek verilmesi gerekmekte de banka müşterilerinden ipotek göstermelerini talep edebilir. Şartların uygun bulunması durumunda krediyi vatandaşa ING Bankası verebileceği gibi herhangi bir gerekçe sunmadan da krediyi reddedebilir.