Steam 2017 Yaz İndirimleri, 1 ile 10 TL Arasındaki En İyi Oyunlar

Steam 2017 Yaz İndirimleri, 1 ile 10 TL Arasındaki En İyi Oyunlar

Bütün oyuncuların beklediği an geldi ve Steam 2017 Yaz İndirimi başladı! Peki bu fırsat hazinesinde 1 ile 10 TL arasındaki en iyi oyunlar hangileri? Sizler için seçerek hazırladığımız listemize buyurun.

Euro Truck Simulator 2 (9.75 TL)

Onlarca şehir arasında önemli kargoları taşıyarak yolların kralı olmaya ne dersiniz? Güzel bir fikir değil mi? O halde Euro Truck Simulator 2 tam size göre bir oyun!

Hitman: Absolution (6.99 TL)

Ajan 47'nin intikam arayışına ortak olun! İhanete uğrayan ve aranan suikastçimize yardımcı olmak için her şeyinizle şavaşmanız gerekecek.

This War of Mine (6.20 TL)

Oyun, sizleri şavaşın ortasında kalan ve hayatta kalma mücadelesi veren sivillerin hayatlarına dahil ediyor. Hayatta kalmak ve bu karanlık dünyadan kurtulmak için neleri göze alabilirsiniz?

Mount & Blade: Warband (7.49 TL)

Calradia topraklarındaki ölümlere, tehlikelere, büyük savaşlara ve büyük zenginliklere hazır mısınız? Cesaretiniz ve keskin kılıcınızla hayatta kalma mücadelesi verirken, ününüz ufku aşabilir.

Garry’s Mod (9.00 TL)

Tamamen sizin kullanımınıza bırakılmış ve hiçbir yönlendirmeye sahip olmayan onlarca eşyayı nasıl kullanacaksınız? Tabii ki de dilediğiniz gibi! Her şeyin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza bağlı olduğu bu oyunda sınır sizsiniz!

GTA: San Andreas (8.40 TL)

San Andreas'ın eğlenceli dünyasını bilmeyenimiz var mı? Bizce yok. Rockstar Games tarafından geliştirilen ve piyasaya damgasını vuran GTA: San Andreas'ın orijinal versiyonuna ulaşmak artık daha kolay!

Batman: Arkham City (7.75 TL)

Birbirinden tehlikeli düşmanlar ve Gotham'ın tehlikelerle dolu, karanlık sokakları sınırlarınızı zorlayacak. Batman: Arkham Asylum'dan 5 kat daha büyük bir haritayla karşımıza çıkan Batman: Arkham City sizleri bekliyor.

Papers Please (7.20 TL)

İki ülke arasındaki sınırdan kimlerin geçip kimlerin geçemeyeceği tamamen sizin elinizde. Bu büyük sorumluluğa hazır mısınız? Canlı bombalara, kaçakçılara ve suçlulara dikkat edin!

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (4.65 TL)

Birbirinden ilginç ve heyecan verici maceralara hazır mısınız? O halde The Witcher 2: Assassins of Kings, tam da size göre! Maceraya başlamak için artık daha fazla sebebiniz var.

Batman: Arkham Asylum (7.75 TL)

Batman olmanın ve zorlu düşmanlarla yüzleşmenin nasıl birşey olduğunu merak mı ediyorsunuz? İşte size fırsat! Gotham'ın her santimini ve kara şövalyemizin dünyasını keşfetmeniz için bu benzersiz fırsatı kaçırmayın!