Steam Bütün Sitenin Havasını Değiştirecek!

Steam Bütün Sitenin Havasını Değiştirecek!

Steam bir süredir laboratuvarında farklı bir gelişim yapıyor. Topluluk önerileri özelliği konusunda en sonunda Steam üzerine eklenen bir yapı sunuyor. Son güncellemelere göre oyun seçenekleri sunan Steam, topluluk önerileri konusunda da kendisine has bir yapı sunmaya başladı diyebiliriz. Steam üzerine eklenen çalışmalara göre çok daha güçlü ve etkili bir çalışma sistemi hepimizi bekliyor diyebiliriz.

Henüz topluluk önerileri ile ilgili değilseniz, oyunların otomatik olarak seçilmesi durumunu anlayabilirsiniz aslında. Bazı oyunları incelerken oynama süresi, yayınlanma zamanı ve benzeri şeklide sınırlandırabiliyorsunuz. Topluluk konusundaki çalışmanın amacı, en iyi PC oyunlarını görebilmek ve bu sayede çok daha etkili yorumlar yapabilmek.

Steam topluluk önerileri özelliği!

Steam üzerinde yapılan çalışmalarta topluluk önerileri özelliği hepimiz için önem arz ediyor. Aslında aşama aşama değişen ve yeniliklerle birlikte ön plana çıkarılan bütün filtre seçenekleri için oynama süreleri, yayınlama süreleri ve diğer şekildeki süreçleri kendiniz de kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Şirket, yeni eklemelerin yanı sıra The Automated Show ve Deep Dive adını verdiği iki deneyini de sonlandırdı. Valve, Automated Show'un uzun oyun ön izlemelerinin oyuncuların çok fazla ilgisini çekmediğini ve platformun Steam Awards (Steam Ödülleri) gibi şeylere ihtiyacı olduğunu keşfetti.

Deep Dive olarak ön plana çıkarılan oyun için özel bir araç sunuyor. Etiket sihirbazı sayesinde site içerisinde yer alan bütün oyunları en iyi şekilde kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve güncel seçimleri sizler de yakından takip edin.