Overwatch'un Sombra'sı Göz Kırptı!

Overwatch'un Sombra'sı Göz Kırptı!

Son zamanlarda kahramanların yeteneklerinden oyun içi derecelendirme sistemine birçok alanda değişikliğe giden Overwatch’un geçtiğimiz ayın başlarında yeni bir kahramanı sızdırılmıştı. Sombra adı verilen bu kahramanın akıbeti henüz belli olmuş değil, ancak Blizzard’ın yapmış olduğu oyunlarına ait aksesuar tarzında ürünlerinin satışını gerçekleştirdiği Blizzard Gear'da bu sabah erken saatlerde Sombra’nın bir görseli yüklendi ve ardından silindi.

Hiç oynamadıysanız bile arkadaş çevrenizden duyma ihtimalinizin oldukça yüksek olduğu popüler çevrimiçi FPS oyunu Overwatch’un yeni kahramanı olarak sızan Sombra’nın ne zaman oyuna geleceği nasıl özelliklere sahip olacağı gibi konular oldukça merak konusu ve kahramanın akıbeti birçok forumda dalga konusu hâline gelmeye başladı. Blizzard Gear’a sabah erken saatlerde Sombra ile ilgili bir görsel yüklendi. Oyunun kıdemli tasarımcılarından John Polidora imzasını taşıyan görsel her nedense belli bir süre sonra siteden kaldırıldı.

BlizzCon 2016 etkinliğinin başlamasına sayılı günler kala böyle bir hamlenin yapılması Sombra karakterinin etkinlikte tanıtılacağı yönünde bir işaret olsa gerek. İlerleyen günlerde bakalım Sombra’nın durumu ne olacak?

John Polidora imzalı görsel (aşağıda görebilirsiniz), geçtiğimiz ay sızdırılan görsele, giyim tarzıdan ten rengine oldukça benziyor. O haberde Sombra'nın elinde hafif makineli silah bulunurken bu çalışmada silahlar bulunmuyor. Bu görsele bakarak, Sombra'nın bilgisayar korsanı olacağı ve etkili manyetik patlamalar gerçekleştireceği yönündeki söylentilerin doğru çıktığını söyleyebiliriz.

(BlizzCon 2016 etkinliğinin detaylarını öğrenmek için tıklayın.)

Overwatch Sombra