Hodor, BlizzCon 2016'da DJ'lik Yapacak!

Hodor, BlizzCon 2016'da DJ'lik Yapacak!

Birçoğumuzun dünya çapında oldukça büyük ilgi uyandıran Amerikan yapımı dizi Game of Thrones aracılığıyla Hodor olarak tanımış olduğu elektronik müzik yapımcısı Kristian Nairn, BlizzCon 2016’da DJ olarak sahne alacak.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan BlizzCon 2016 etkinliği gerek Blizzard’ın 25. kuruluş yıldönümü olması gerekse de Diablo’nun 20. yılı olması sebebiyle oldukça özel bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Bunun bilincinde olan Blizzard da etkinliğin kusursuz ve kaliteli olma konusunda elinden gelen her imkânı kullanmaya gayret ediyor. Ücretsiz ve halka açık bir şekilde yapılacak olan etkinlikte hiçbir masraftan kaçınılmamış. Yemeğinden içeceğine sunumların konserlerine oldukça detaylı tasarlanan etkinlikte gidenleri büyük bir sürpriz bekliyor. Hem mecazi anlamda hem de gerçek anlamda büyük bir sürprizden bahsediyoruz. Blizzard, diziden ayrılış şekline oldukça duygulandığımız Hodor’u yani Kristian Nairn’i özel konuk olarak etkinliğe davet etti.

Aktörlüğünü bir kenara bırakacak olursak Kristian Nairn aslında elektronik müzik yapımcısı ve çeşitli mekânlarda DJ olarak da sahneye çıkıyor. Game of Thrones dizisinden sonra şöhretini oldukça arttıran Nairn, işleri sebebiyle oldukça oldukça fazla seyahat ettiğini ve yolda olduğu zamanları oyun oynayarak geçirdiğini söylüyor. World of Warcraft fanı olduğunu gizlemeyen Kristian Nairn etkinlikte kendi müziklerinin yanı sıra Blizzard’ın yaptığı oyunların müziklerini de çalacak.

İki gün sürecek olan etkinlikte; 4 Kasım tarihinde, etkinliğin yapılacağı yerin yerel saatine göre, akşam saat 8’den 10’a kadar yemek, içecek ve yıl dönümü özel sunumlarıyla birlikte Kristian Nairn’in yanı sıra Songhammer isimli rock grubu da sahne alacak. 5 Kasım tarihinde ise ünlü parodi sanatçısı namı değer “Weird Al” Yankovic etkinlikte sahne alacak. Kimsenin kaçırmak istemeyeceği bu etkinliğin canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Bu haberi sona erdirirken sizleri muhteşem ve bir o kadar da iç burkan o sahneyle baş başa bırakıyorum. #UnutursakKalbimizKurusun