Vatandaşlara Kredi Müjdesi! Resmen Açıklandı 6 Ay Ertelemeli 150.000 TL Kredi

Son zamanlarda kredi kullanmak isteyen vatandaşlara bankalardan oldukça büyük cazip imkanlar sunulmaya büyük bir hızla devam ediyor.

Şekerbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte oldukça cazip bir kredi paketi uygulamaya sokulacak ve tüm vatandaşların oldukça büyük bir müjde ile birlikte bu krediyi kullanabilecekleri bilgisi iletildi. Ahilik haftası kapsamı çerçevesinde esnaflara özel olarak sunulacak olan bu kredi ile birlikte 150 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını esnaflar direkt olarak bu kredi ile birlikte karşılayabilecekler.

Nakit ihtiyacı bulunmakta olan vatandaşların direkt olarak 150 bin TL'ye ulaşabilecekleri bu kredi imkanı ile birlikte aynı zamanda 3 ay veya 6 ay gibi uzun süreli erteleme imkanı da bulunmaktadır. Kredi sadece nakit ihtiyacını karşılamak da kalmayıp aynı zamanda ödeme kolaylığı da içermektedir. Böylece vatandaşlar böylesine büyük bir miktarı uzun vadeli bir şekilde kullanmanın yanı sıra ödeme sıkıntısı da yaşamayacaklardır.

3 Ay Erteleme İmkanı

İsteyen vatandaşlar 3 ay gibi uzun bir süreye erteleme imkanı olarak değerlendirebilirken özel bazı durumlarda ise 6 ay gibi uzun süreli erteleme imkanı da verilmektedir. Kredi imkanının bulunduğu bu kredi fırsatının yanı sıra aynı zamanda üreten kart isminde bir kart vermekle birlikte Şekerbank vatandaşları oldukça büyük bir imkan sağlamaktadır. Bu karta kullanmakta olan esnaflara 4000 TL ve üzeri alışveriş yapmaları durumunda 100 TL indirim sağlanacaktır.

Bankanın sunmuş olduğu bu kapsamlı kredi ve kredi kartı kampanyası 17 Eylül tarihine kadar son bulacaktır. 17 Eylül tarihinden sonraki yapılacak olan başvurularda bu imkanlardan faydalanmak mümkün olmayacaktır. Bu kredi ve kredi kartı kampanyasını içerisinde ayrıca ücretsiz çek karnesi, yıl sonuna kadar ücretinin olmayacağı 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi, ATM'den ücretsiz para çekme imkanları da bir kapsamı içerisinde sunulacaktır.

Esnaflara Özel Paket

Ahilik haftası kapsamı çerçevesinde Şekerbank tarafından esnaflara oldukça büyük bir kredi paketi sunuyor. Böylece 150.000 TL gibi önemli bir miktara alacak olan esnaflar farklı bir takım imkanlara sahip olabilecekler. Alacakları kredi kartı ile birlikte 4000 TL gibi bir yapacakları alışveriş esnasında 100 TL indirim alabilecekler. Böylece esnaflar ürünlerini almak istedikleri zaman da kar ile başlayacaklar 4000 TL'lik maliyet Şekerbank sayesinde 3900 TL'ye kadar inmektedir. Böylece 150 bin TL 3 ay 6 ay arası vade erteleme imkanı da bulunmakta olan kredi seçeneği ile birlikte vatandaşlar oldukça büyük bir nefes alarak imkanı değerlendirmeyi düşünecektir.

Esnaflara verilen imkanla birlikte diğer memur emekli ve farklı sektörlerde benzer adımların Şekerbank tarafından atılması gerektiğini belirtmektedir. Böylelikle zaman içerisinde yeri ve zamanı geldiği sürece Şekerbank tarafından benzeri kampanyalar yapılacaktır. Şekerbank genel müdürü tarafından yapılan açıklama çerçevesinde Ahilik haftası çerçevesinde bu kampanyanın düzenlendiği ve diğer önemli zaman aralıklarında ve diğer vatandaşlara benzeri kampanyaların mutlak surette sunulacağı açıklaması yapıldı.

Ekonomi Haberleri