Mass Effect: Andromeda'nın Koleksiyon Sürümünü Alanları Bir Sürpriz Bekliyor!

Mass Effect: Andromeda'nın Koleksiyon Sürümünü Alanları Bir Sürpriz Bekliyor!

Mass Effect Andromeda

Bioware'nin geliştirdiği, Electronic Arts'ın yayıncılığını üstlendiği Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın Deluxe sürümünden sonra Koleksiyon sürümü de gün yüzüne çıktı, hemde bir sürprizle.

Bildiğiniz üzere Mass Effect: Andromeda'nın daha önce Deluxe sürümünün kapak tasarımı ve detaylarını sizlere aktarmıştık. Bugün ise oyunun Koleksiyon sürümü hakkında yeni detaylar bizlerle buluştu. EA ekibi özel olarak tasarlanmış kutusu ve hediyeleriyle Mass Effect: Andromeda koleksiyon sürümünün yanında iki tane de oyuncak vermeyi düşünmüş. Koleksiyon sürümünü, yanında iki farklı oyuncakla birlikte 369$ fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

Bahsettiğimiz oyncaklar tahmin edebileceğiniz üzere daha önce Mass Effect serisinde geçmişi olan iki adet araç. EA ekibinin açıklamasına göre Koleksiyon sürümünü alırken bu oyuncakları almak zorunda değilsiniz. Metal bir kutuda satılacak olan Koleksiyon sürümünün içerisinden; tasarım çalışmalarının ufak bir kitapçığı, Andromeda konsept çalışmaları ve iki adet farklı boyutlardaki RC Nomad-Mako ATV aracı çıkıyor. Ayrıca belirtelim, Koleksiyon sürümünü alırken bu iki adet oyuncağı almak zorunda değilsiniz veyahut bu aracı tek başına ayrı olarak satın alabilirsiniz. Fiyatı ise tam 199$.

Peki nedir bu RC Nomad-Mako ATV? Bu oyuncak araç uzaktan kumanda ile kontrol özelliğine sahip. İster kendi kumandası ister akıllı telefonunuz üzerinden kontrol yapabileceksiniz. Toplamda altı tekere sahip aracın bütün tekerleklerinin ayrı ayrı kontrolü sağlanabiliyor. Bir adet mini kamera, led ışıklar ve USB yardımıyla şarj edilebilir bataryaya sahip olan aracı Amazon üzerinden 199$ fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz. RC Nomad-Mako ATV ismindeki aracın tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mass Effect: Andromeda, sızdırılan çıkış tarihi doğru ise 21 Mart tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.

[baslik]RC Nomad-Mako ATV Tanıtım Videosu[/baslik]