Mass Effect: Andromeda'nın Kapak Tasarımları Belli Oldu

Mass Effect: Andromeda'nın Kapak Tasarımları Belli Oldu

Bioware'nin geliştiriciliğini üstlendiği, yayıncılığını ise Electronic Arts'ın yapacağı Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın bugün Deluxe sürümü ön siparişe açıldı ve kapak tasarımları da gün yüzüne çıktı.

Aslında bugün Mass Effect: Andromeda için oldukça büyük gün. Önümüzdeki yılın merakla beklenen yapımlarından birisi olan Mass Effect: Andromeda'dan bugün N7 gününde yeni bilgiler, videolar belkide net çıkış tarihi gelecek. Electronic Arts ekibi öğlen saatlerinde bununla ilgili resmi hesapları üzerinden açıklamalarda bulunmuştu.

Henüz N7'den beklenilen detaylar gelmedi fakat onun öncesinde oyunun Deluxe sürümü Best Buy'da ön siparişe açıldı. Bununla birlikte yapımın kutu ve kapak tasarımları da belli oldu. Oyunun Deluxe Edition sürümü PlayStation 4 ve Xbox One için ön siparişte 70$'dan satılıyor. PC için Standard versiyonu ise 60$'dan ön siparişte yerini almış durumda. Ayrıca son çıkan üst düzey oyunlardan alıştığımız üzere oyunun PC kapağında "Disk İçermeyecek" ibaresi bulunuyor. Bu da sistem gereksinimlerinde yer alan en az 35 GB depolama alanı isteği kadar boyutu oyuncuların İnternet üzerinden indirmeleri anlamına geliyor.

[gallery link="file" size="medium" ids="16960,16958,16959"]

Best Buy'da ön siparişe açılan oyunun açıklamasında ise 4 oyuncuya kadar Multiplayer mod desteği olacağı, çok daha farklı yetenekler ve geliştirme ağaçlarının bulunacağı, fizik mekaniğinin güçlendirildiği yok edilebilir çevreler, silahlar ve destansı bir uzay macerasına sahip olduğu belirtilmiş.

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi yeni bir çok detay ve içerik bugün yayıncı ekip tarafından paylaşılacak. Özellikle oyuncular tarafından merak edilen tabii ki çıkış tarihi. Normalde 2017 yılının ilkbahar ayları olarak açıklanan çıkış tarihinin 2018'e ertelenebilmesi de ihtimaller arasında yer alıyor. Bununla ilgili yaklaşık 3-4 gün önce EA'den Blake Jorgensen şu açıklamalarda bulunmuştu; "Eğer gerekli oynanış tecrübesini veremeyeceğimizi düşünürsek, oyunların çıkış tarihlerinde oynamalar yapabiliriz. Şuan için Mass Effect planlandığı gibi devam ediyor ve bu finansal yıl içerisinde çıkış yapması planlanıyor, fakat ihtiyacımız olursa erteleme yapabileceğimizi bilmek bizleri birazda olsa rahatlatıyor. Yani şuan Mass Effect: Andromeda için bir değişiklik yok. Oyunun Mart 2017’den önce satışa çıkarılması hedefleniyor." Bugün oyun hakkında gelecek yeni bilgiler, bu açıklama sebebiyle biraz daha önem kazanıyor. Bakalım çıkış tarihi ile ilgili bir değişiklik olacak mı?