Mass Effect: Andromeda'nın Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Mass Effect: Andromeda'nın Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bioware'nin geliştirdiği, Electronic Arts'ın ise yayıncılığını üstleneceği Mass Effect serisinin merakla beklenen yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

N7 gününü geride bırakmamızla birlikte Mass Effect: Andromeda hakkında bir çok bilgiye sahip olduk. Gelen yeni tanıtım videoları, hikaye modunun içeriği ile ilgili bilgiler bir yana, oyuncular en çok çıkış tarihini merak ediyorlardı. Yapımcı firma daha önce Mart 2017 tarihini vermiş ve o günden itibaren çıkış tarihi ile ilgili bir suskunluğa bürünmüştü. Çıkış tarihinin verilebileceği en uygun gün N7 günü olarak düşünülüyordu fakat beklenen olmadı. Bugün ise özellikle Mass Effect severlerin merakla beklediği haber geldi ve resmi olarak açıklanmasa da çıkış tarihi sızdırıldı. Amazon isimli dünyaca ünlü ticaret sitesinde Mass Effect: Andromeda listelendi. Amazon'a göre Mass Effect: Andromeda, yapımcı firmanın yönelttiği tahmini tarihi doğrular bir şekilde 21 Mart 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Tabii 21 Mart tarihini gösteren ilk ve tek site Amazon değil. Bununla ilgili daha önce de bir çok haber görmüş ve bu tarihin belirtildiğine rastlamıştık. Bunun en büyük örneği ise pek itibar edilmese de Dark Horse'un Amazon üzerinde Mass Effect: Andromeda'nın tasarım kitabını listelemesi üzerine "Kitap, oyun ile aynı günde çıkış yapacak" ibaresini bulundurmasıydı. Bu tarihte Amerika Birleşik Devletleri üzerinde 21 Mart'ı, Birleşik Krallık'ta ise 23 Mart'ı gösteriyor.

Son olarak bu çıkış tarihinin tekrardan resmi bir açıklama olmadığını hatırlatalım. Ayrıca resmi çıkış tarihi olarak kabul etsek bile geliştirici ekip Bioware'nin yapmış olduğu "Belirlenen standartlara ulaşılamaması gibi bir ihtimal nedeniyle Mass Effect: Andromeda her an ertelenebilir." açıklamasına dayanarak oyunun çıkış tarihinde değişiklik gözlemlenebilir.

Amazon'un Xbox One dijital kod satışı üzerine yapmış olduğu listeleme görseline aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mass Effect Andromeda