Mafia 3'ün FPS Sorununu Çözen Güncelleme Yayınlandı!

Mafia 3'ün FPS Sorununu Çözen Güncelleme Yayınlandı!

Hatırlarsanız, Mafia 3’ün çıkış yaptığı günle aynı gün PC oyuncularını hayal kırıklığına uğratan bir gelişme olmuştu ve Mafia 3’ün PC’de en fazla 30 FPS sağladığı hangi ayar yapılırsa yapılsın bunu geçmediği açıklanmıştı. Yaşanan bu durumla ilgili Mafia 3’ün resmi sitesinde “PC performansının oyuncular için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ekibimiz olanca çabukluğuyla bu durumu gidermeye çalışıyor. Konuyla ilgili gelişmeleri ve güncelleme ile ilgili detayları yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.” şeklinde bir açıklama

yapılmıştı

.

Yine aynı gün içerisinde 2K Games ekibinin PC platformunda yaşanan bu sorunu gidermek ve oyunu 30, 60 ve sınırsız FPS için uygun hâle getirmek için bir güncelleme paketi hazırladığını ancak paketin test aşamasında olduğunu belirten açıklamasını sizlerle paylaşmıştık.

[gallery link="file" ids="15813,15812,15811"]

Şimdi gelelim bize ulaşan yeni ve güzel haberimize: Hangar 13 ekibi PC platformunda yaşanan bu sorunu çözecek olan güncelleme paketini yayınladıklarını duyurdu. Oyuncuların artık 30, 60 ve sınırsız FPS seçeneklerinden istediklerini seçerek oynayabileceklerini belirterek “İşimizi tamamlamış değiliz. New Bordeaux’yu daha iyi keşfedebilmeniz için takipçilerimizin bize söylediklerini dikkate almaya devam edeceğiz.” diye ekledi.

[gallery ids="15765,15764,15763"]