Mafia 3'ün PC'deki FPS Sorunu Yakında Çözülecek!

Mafia 3'ün PC'deki FPS Sorunu Yakında Çözülecek!

Daha

bu sabah paylaştığımız haber

de Mafia 3’ün tüm platformlara çıkış yaptığını ancak PC platformunda 30 FPS’nin üzerinde bir görüntü kalitesini oyunun kullanıcılara sunamadığını ve yapımcıların bunu düzeltmek için var güçleriyle çalıştığını sizlere iletmiştik.

2K Games’in yaptığı yeni açıklamada oyuna gelen düzeltme güncellemesi ile beraber oyunun PC’de 30, 60 ve sınırsız FPS seçeneklerinde oyun imkânı sunduğunu belirtti. Açıklamanın devamında bu düzeltmenin yanı sıra “diğer geliştirmeler”in de güncellemede yer aldığı vurgusu yapıldı.

Güncelleme şimdilik test aşamasında seyrediyor ve hiçbir aksilik olmazsa bu hafta sonu yayınlanması bekleniyor.

Bu gelişmeyi bir kenara bırakacak olursak 2K Games bugün, Mafia 3’ün yayınlanması şerefine, resmi Twitter sayfası üzerinden tweet paylaştı.

Yazıda geçen açıklama şöyle:

“Mafia 2’deki Empire Bay’i ziyaret edişinizin üzerinden altı yıldan fazla zaman geçti. Şimdi, Hangar 13 ve 2K Games’te yorulmak bilmeden çalışan tüm ekibimize teşekkür etme zamanı! Mafia’nın kendine has sinematik hikâye anlatımını açık dünya oyunu tarzıyla birlikte yeni bir yöne soktuk. Oynamaya başladıktan sonra bunu tecrübe edeceğini düşünüyoruz.

Burada eksik olan tek şey sensin! Mafia 3 ‘teki İtalyan mafyasından nasıl bir intikam alacaksın? Yer altı suç dünyasında senin yükselmene kimler yardım edecek? Bizim sloganımız şu: Her oyuncunun hikâyesi eşsizdir ve biz seninkini duymak için sabırsızlanıyoruz.

Bize güvendiğin ve yolumuza devam edip yaptığımız şeyi yapmaya devam etmemizi sağladığın için teşekkür ederiz.

New Bordeaux’ya hoş geldin!

-Hangar 13 ve 2K"