Hayal kırıklığı: Mafia 3 PC'de 30 FPS'de Çalışıyor!

Hayal kırıklığı: Mafia 3 PC'de 30 FPS'de Çalışıyor!

Mafia 3 bugün bütün platformlara çıkış yaptı, ancak PC kullanıcıları büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Oyun PC platformunda en fazla 30 FPS alıyor. Yapımcılar bunun en yakın güncelleme ile beraber düzeltileceğini söylese de bu durum onların hanesine çoktan eksi olarak yazılmış durumda. Mafia 3’ün Steam sayfasında yazılan yaklaşık 1900 incelemenin yarısı olumsuz yorum içeriyor.

Yaşanan bu durumla ilgili Mafia 3’ün resmi sitesinde “PC performansının oyuncular için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ekibimiz olanca çabukluğuyla bu durumu gidermeye çalışıyor. Konuyla ilgili gelişmeleri ve güncelleme ile ilgili detayları yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.” şeklinde bir açıklama yapıldı.

[gallery link="file" ids="15763,15764,15765"]

PC Gamer’ın aktardığına göre oyunu en düşük grafiklerde çalıştırdığınızda bile 30 FPS’yi geçemiyor. 2K Games ve Hangar 13 bu durumla ilgili yaşadıklarını geri dönüş olarak onlara bildirmelerini rica ediyor ve yapılan geri dönüşlerle beraber oyunun hatalarının daha çabuk düzeltileceğini ekliyor. Umarız bu durum en kısa zamanda düzeltilir ve oyuncular verdikleri paranın hakkını fazlasıyla alabilir.

GÜNCELLEME!

FPS kilidi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı, detaylara aşağıdaki devam haberinden ulaşabilirsiniz.

Mafia 3’ün PC’deki FPS Sorunu Yakında Çözülecek!

Mafia 3, Steam üzerinde 179 TL fiyatından satılıyor.