Honor Hunter Oyun Bilgisayarı Duyurusu Yapıldı

Honor Hunter Oyun Bilgisayarı Duyurusu Yapıldı

Honor markası, akıllı telefonlardan sonra şimdi de oyuncu bilgisayarları geliştirmeye başladı. Markanın bu alanda yeni ürünü Honor Hunter olarak isimlendirilecek. Oyun bilgisayarı özelinde geliştirilecek olan yeni cihazın, ne zaman tanıtılacağı bile belli olmuş durumda.

Yeni cihazın ne zaman tanıtılacağı açıklandı ve bunun yanında birkaç özellik açıklaması da yapıldı. Bu özellik açıklamalarında çok detay beklemeyin çünkü Honor Hunter şu an için saklı tutulan bir bilgisayar.

Çünkü serinin yakın zamanda yapılacak olan tanıtımının daha ihtişamlı geçmesi isteniyor. Yine de bazı ipuçları verilmiyor değil.

İlginizi Çekebilir: Şimdiye kadar dağıtılan en iyi bedava Epic Games oyunları

Honor Hunter Özellikleri Hakkında Bildiklerimiz

Bilgisayar hakkında tanıtım tarihini veren paylaşılan afiş oldu. Paylaşılan afiş görselinde Honor Hunter modelinin tanıtım tarihinin 16 Eylül olarak işaret edildiği işaret ediliyor. Afişte bahsettiğimiz ipuçları yok.

Afişte sadece mavi renk tonlarının ve ışıklandırmalarının üstünlük göstereceği anlaşılıyor. Ayrıca yeni bir ışıklandırılmış olan logonun bulunduğu da anlaşılmakta.

Teknik özellikler hakkında ipuçların geldiğini gösteren ise Weibo üzerinden yapılan diğer paylaşımlar oldu.

Bu paylaşımlarda cihazın ekranı için iki ekran boyutu ihtimali olduğu anlaşılıyor. Honor Hunter için birinci ihtimal 16.1 inç ekran boyutunun olması. Çerçevelerde yapılan oynama bu seviyede bir ekran boyutunun gelmesini sağlayacak.

Honor Hunter

İkinci ihtimal ise Honor Hunter modelinin 15.6 inç boyutunun olacağı. 15.6 inç ekran boyutu daha standart olan bir ekran. Son bilgi işlemci bilgisi. Modelde Intel tercihi yapılacağı ve Core i7 serilerine yer verileceği konuşuluyor.

Fakat Hunter modelinin işlemcisinin kesin bilgisi için biraz daha beklememiz gerekecek. Zaten bundan 10 gün sonrasında yeni oyun bilgisayarının detay tasarımı verilecek ve teknik özellikler açıklanacak. Burada fiyat çok önemli olacak ve fiyatı da göreceğiz.