Şimdiye kadar dağıtılan en iyi bedava Epic Games oyunları

Şimdiye kadar dağıtılan en iyi bedava Epic Games oyunları

Bilindiği üzere yaklaşık 1 yıldır Epic Games tarafından ücretsiz oyunlar dağıtılmaktadır. Bir zamanlar Playstation 4 için özel çıkmış olan Detroit Become Human oyunu, Epic Store mağazasında yerini almadan ön sipariş olarak, 20 TL lik satışının ardından bir çok yeni oyunu bedava sunma kararı aldı. Steam kullanıcılarını kendine çekmeyi amaçlayarak haftalık 2 oyunu bedava dağıtan firma bu kapsamda bir çok kullanıcıyı kendine çekmeyi başardı. Ancak bu oyunların arasında öyle oyunlar var ki tam anlamıyla büyük bir oyuncu kitlesi Epic Games tarafına büyük ilgi gösterdi. Bizde bu zamana kadar dağıtılan en iyi Epic Games oyunları hangisi listelemek istedik. İşte o muhteşem oyunlar.

Detroid Become Human

Bu oyun her ne kadar tam anlamıyla bedava dağıtılmasa'da bedavaya yakın bir miktarla PC kullanıcılarını sevindiren bir miktar ile (20 TL Ön sipariş) ile oyun severlerle buluştu. PS4 için özel çıkmış olan Detroid Become Human, Adından'da anlaşıldığı gibi Detroid şehrinde insan olmak anlamından gelmektedir. Çok değil bundan 30 yıl sonrasını konu almaktadır. Amerika'da bulunan Detroid, bir zamanlar sanayi şehri olmasıyla nam salmış bir yerdir fakat insanların aç kaldığı robotların işi yürüttüğü bir yer olarak tekrardan bu oyunda karşımıza çıkıyor. İnter aktif şekilde oynanan bu oyun, Drama yüklü bir hikayeye sahip olduğunu görmekteyiz. Bizler her ne kadar insan olsak da oyunu oynadığımızda Androidlere hak verdiğimiz oluyor. Oyunu oynamayanlar ve oynamayı düşünenler için fazla spoiler vermeden diğer oyuna geçmekte fayda var.

Limbo

Bu oyun hakkında pek söylenecek bir şey yok aslında Platform ve Bulmaca Tarzında olan bu oyunda Kız kardeşini kurtarmak için Limbo'da canı pahasına bir maceraya atılıyor. Oyunun siyah beyaz bir görsele sahip olduğunu söylemekte fayda var fakat oyun bir süre sonra sizi kendinize bağlayabilir.

Borderlands 2

Borderlands serisini sanırım bilmeyen yoktur. Yinede bilmeyenler için ufak bir demeç verelim. Borderlands 2 Alışa dışık farklı bir oynama sitili var bir çok platforma boy göstermiş oyun serisidir. Pandora'yı Hyperion Şirketinin şeytani pençesinden kurtarmak gerekiyor burada sizin eşsiz oyuncu deneyiminize ihtiyaç duyuluyor. Kendine has bir dünyanız var ve bu dünyada yalnız değilsiniz her an her yerden bir düşmanlarla karşılaşmanız mümkün tedbirli olmakta fayda var.

Sid Meier's Civilization VI

Strateji oyununu sevenler bu oyunu iyi bilir. Civilization ilk PC strateji oyunlarından desek yanlış söylemiş olmayız herhalde. Böylesine köklü bir oyunu Epic Games Store Mağazasında bedava görmek inanın beni heyecanlandırmıştı. Tarihin tozlu sayfaları yeniden açılıyor çünkü bu oyunda imparatorluğunuzu gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu dünyada en iyi olabilmek için en iyi ekibi kurmanız icap edecek buda hiç kolay değil siz en iyisi olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Strateji oyuncuları için bulunmaz bir oyun desek yeridir.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V, Bu oyun hakkında ne diyebiliriz ki belkide dünyada en çok bilinen oyunlar arasındadır. Rock stars tarafından geliştirilen bu oyun Epic Games tarafından ücretsiz dağıtıldığında ne kadar kullanıcı çektiğini söylemeye gerek yok sanırım. Bu oyunu oynayanların çoğu hikaye ilerlemesinden ziyade Özgürce sokaklarda dolaşmak, Araba çalmak ve insanlara sataşmak istiyor. Belkide biz oyuncular olarak içimizdeki psikopatı bu oyunla ortaya çıkartıyoruz.

Hitman

IO Interactive geliştirilen bu oyun yine Epic games tarafından bedava dağıtılan oyunlar arasında yerini alıyor. Ünlü bir suikastçı olmak için Hitman oynamak şart. Prologue şehrinden ayak işleri yapmaya başlayarak daha sonradan Paris, Sapienza, Marakeş, Bangkok ve Kolorado şehirlerine yolculuk ediyoruz. Ajan 47 olarak çıktığımız bu maceralı yolda Hokkaido şehrinde zorlu mücadele verdikten sonra finalimizi yapıyoruz. Aksiyon ve Gizlilik Oyunlarından hoşlanan oyuncular bu oyunu çoktan edindi bile belkide hala ücretsiz iken kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic games tarafından bir çok oyun bedava verildi ancak bizler size öne çıkan oyunları sizlere listeledik ve her haftada yeni dağıtılan bedava oyunları sitemizde yer vereceğiz. Bu oyunlar şimdilik ücretli bir şekilde dağıtılıyor tekrardan ücretsiz olduğunda haberdar olamak için bizi takip etmeyi unutmayın.