Hitman'in Sezon Finali Bölümü Bugün Yayınlanacak!

Hitman'in Sezon Finali Bölümü Bugün Yayınlanacak!

Başlıktan, Hitman’in dizisi çıkmış da bizim mi haberimiz yok diye düşünebilirsiniz. Keşke öyle bir çalışma da olsaydı da sizlerle paylaşsaydık. Ancak öyle bir durum yok, en azından şimdilik. Bu başlığı atmamın sebebi üç sezon olarak yayınlanacağı

söylenen

Hitman’in ilk sezonunun son bölümünün bugün yayınlanacak olması.

IO Interactive ve Square Enix işbirliğiyle oyunculara sunulan oyunun ilk sezonunun sezon finali bölümünün Japonya’nın Hokkaido kentinde geçeceğini sizlere aktarmıştık. Agent 47 olarak Hokkaido kenti içinde üst düzey koruma tedbirlerinin alındığı büyük bir tesiste hedeflerini indirmeye çalışacağımız son bölüm bugün yayınlandı.

Oyunun resmi Youtube kanalı üzerinden, çıkışına bir hafta kala geri sayım başlatılmıştı. Başlatılan geri sayımda sırasıyla sezonun eski bölümlerine dair kısa videolar paylaşılmıştı. Dün gece geç saatlerde Hokkaido’yu içeren kısa tanıtım videosuyla geri sayım sona ermiş oldu. Yaklaşık 10 dakika önce de bugün çıkacak olan sezon finalinin tanıtım videosu yayınlandı.

Hitman’i oynayan oyuncuları bugün, sezon finalinin yayınlanmasıyla birlikte, ortalama 12 GB indirilmesi gereken veri bekliyor olacak. Sezon finalinin yayınlanmasıyla tamamlanmış olacak olan birinci sezonun tamamı ise 31 Ocak 2017 tarihinde birtakım ekstra içerikler birlikte yayınlacak ve fiyatı 60 dolar olacak.