Gta5 Karakter Değiştirme Nasıl Yapılır?

Gta5 Karakter Değiştirme Nasıl Yapılır?

GTA5 olarak bilinen Grand Theft of Auto V 2014 yılında piyasaya girmiştir. Devam niteliğinde olan oyun GTA hikayesi çerçevesinde geliştirilmiş ve oyuna yeni haritalar eklenmiştir. Kaliforniya eyaletinde geçen hikayenin 3 farklı karakteri vardır. Video oyun serisine eklenen yeni özelliklerinden biri de karakter değiştirmedir. GTA 5 oyununda her karakterin farklı özellikleri olmasından dolayı karakter değişimi yapabilir ve oyunda daha iyi ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

GTA 5 Karakterleri

GTA, video oyun serisi olarak geliştirilmiş ve GTA 5 serisinde oyuna yeni özellikler eklenmiştir. Karakter değiştirme özelliğinin eklenmesi oyunda daha hızlı ve daha iyi bir ilerleme kaydedilmesini sağlıyor. Her karakterin farklı yeteneklerle ön plana çıkması ve karakter değişimi yapılmasıyla oyun daha keyifli bir hale geliyor.
GTA 5 oyunda Michael, Franklin ve Trevor olarak adlandırılan 3 farklı karakter var. Trevor; eskiden savaş pilotu olmasından dolayı oyundaki hava araçlarını kullanma yeteneği mevcut. Helikopter, jet ve uçak hava araçlarını kullanmak için Trevor karakterine geçiş yapabilirsiniz. Hikayenin Michael karakteri geçmişinde banka soyguncusu olduğu için silah kullanma yeteneğine sahip. Franklin karakteri de eski bir araç hırsızı olduğu için araba ve motosiklet kullanma konusunda diğer karakterlere göre daha yetenekli. Aynı zamanda GTA 5 oyununda tüm karakterlerin farklı hobileri de var. Karakterler arasında geçiş yapmaksa oldukça kolay.

GTA5 Karakter Değiştirme

GTA5 oyun serisinde karşımıza çıkan karakter değiştirme özelliği ile yeteneklerine göre farklı karakterleri seçebilir ve oyuna devam edebilirsiniz. Karakter değiştirme için aşağıdaki adımları izleyebilir ve oyunda daha iyi ilerlemeler kaydedebilirsiniz;

  • Karakter değiştirme için ilk olarak oyunu açarak alt tuşuna basılı tutun. Açılan ekranda 3 karakterin resmini göreceksiniz.
  • 3 karakterin yer aldığı görselde kontrol ettiğiniz karakterin başında yeşil bir işaret çıkacaktır. Karakter değiştirme yapmak için kontrol ettiğiniz karakterin yanındaki karakterlerden birini belirleyin ve alt tuşuna basılı tutarak fareyi o yöne doğru kaydırın.
  • Karakter seçiminiz yapıldıktan sonra kontrol ettiğiniz karakterin üzerinde farklı renklerde ışık yanacaktır. Sarı ve yeşil gibi renklerle gösterilen işaretlere göre karakter değişimi yaptığınıza emin olabilirsiniz.